![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Igienator - mogłam w sumie spytać o forum, ale ilość ludzi i psów mnie przeraziła, skutkiem czego byłam dość zakręcona...
![]() ![]() Obiecane zdjęcia: Ginger Dakmat (mogę się mylić co do niektórych, ale myślę, że każdy rozpozna swojego psa... ![]() ![]() Baliff (chyba ![]() ![]() Adhara Wilk z Polskiego Dworu, ale nie dam ręki uciąć ![]() ![]() Gwaihir (to już na pewno) z Peronówki ![]() ![]() Trzy wilczaki (w tym pośrodku chyba Eury z Peronówki) ![]() Dwa wilczaki: ![]() Chyba znów Eury ![]() ![]() Jotun z Peronówki: ![]() I zdechlaczek - Carmen spod Dumbiera ![]() ![]() ![]() To na tyle ![]() ![]() Pozdr.
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Nie, zdecydowanie nie....
![]() ![]() Tu jest "glowa" Eurysia.... ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
No fakt, Baliffa pamiętam, że głaskałam...
![]() Bo ja taka zakręcona jestem... ![]()
![]() |
#4 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Ktos zdradzi jakies wyniki?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilczy Duch
|
![]()
Wlanie,wlasnie bo ciekawosc zzera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
W Sopocie było nieźle, ale na powtórkę z rozrywki chyba w przyszlym roku się nie zdecydujemy. Wystawa - przyjemna, sędziowanie - bez zastrzeżeń, ale podróż - po prostu koszmar. W sobotę rano chyba cala Warszawa wyruszyła na Mazury albo nad morze
![]() ![]() Wszystkich ocen, niestety, nie znam (pewnie pojawią się na forum Polskiego Dworu) - podaję to, co wiem: BOB-a wzięła CARMEN spod Dumbiera, EURY - CACIB,CWC,NDPwR, GWAIHIR - Najlepszy Junior, FENRIR - Zwyc. Młodzieży, Clif - Najlepszy Weteran. Więcej napiszemy ,jak odpoczniemy. A na razie trzy fotki - w kolejności - tłum i Euryś na "Monciaku" - Zwyciężczyni Carmen ![]() - "Mój ci on" - próba krycia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Łoooj Krzysiu...dajesz Carmen na pozarcie...bedzie potem, ze niestosownie do powagi sytuacji brykala na ringu
![]() ![]() Gratulujemy wynikow i jestem pewna, ze do przyszlego roku Twoje silne postanowienie pojdzie w niepamiec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|