Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Žijeme s vlčákem...

Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků

Thread Tools Display Modes
Old 19-07-2004, 20:56   #16
oblivion
Junior Member

oblivion's Avatar

Send a message via ICQ to oblivion

tak jsem byl za paní Přibylovou v Jinonicích.. je opravdu úžasná..

lišek jim tam projde ročně kolem 10, ale všechno navrátitelné případy.. kdyby prý lišáka v rokycanech nechtěli, tak přinejhorším by s ním něco provedla, ale podle ní když si lišáka nechám, tak trpět budu tak akorát já, ne lišák..

takže zachránit bych potřeboval spíš já před vlastním nerozumem, lišáček se u mě nebude mít o nic hůř než v jiném zajetí - nic jiného ho totiž už nečeká, dokonce by nejspíš ani sám nepřežil, když napadne víc sněhu a při nedostatku potravy se zranění pánve ozvou, a oslabeného navíc můžou ostatní lišáci uštvat..

ovšem varovala mne nejen před zápachem, ale i před únorovým několikatýdenním celonočním vydáváním nesnesitelných zvuků..

mimochodem, vlkem kterého tam má, prý kdysi kdosi celkem bez problémů nakryl fenu čsv. (po delším přemlouvání a vydávání feny za pravou vlčici..) fena nejspíš zabřezla, protože kdyby ne, krytí se mělo za rok opakovat, ovšem dotyčný se již neukázal..

charlie
oblivion jest offline   Reply With Quote

Posting Rules