Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Wystawy

Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać....

Thread Tools Display Modes
Old 08-07-2013, 13:26   #10
Puchatek
Senior Member

Quote:
Originally Posted by z Peronówki View Post
...są fotki, gdzie to oko wydaje się prawie czarne....Ważne jest, ze sędzia wiedział, ze oko ma być jasne..
To prawda -wszystko jest kwestią światła /wtedy i "Żywiec" "Żywcowi" nie jest kolorystycznie równy.../
Też miałam taką refleksję -WIEDZIAŁ jakie powinno być.
Inna sprawa, że jeśli chodzi o ludzi nie lubię "nadętych bubków", a Sędzia J.Olszewski nawet wizualnie sprawia bardzo pozytywne wrażenie /instynktownie wzbudza zaufanie/ -z takich >Ust< nawet ostra krytyka nie boli.
...
Avgrunn, Gia -dziękuję w imieniu swoim i całej Rodziny!
...
Refleksja
Odnoszę wrażenie, że olbrzymią rolę odgrywa stosunek Prowadnicy do wystąpienia na ringu... nasz był skrajnie lekceważący /co nie stoi w opozycji, że występ był udany i jest nam miło/: zapis na wystawę ostatniego dnia zgłoszeń, decyzja o uczestnictwie nastąpiła w sobotę wieczorem, miałam świadomość, że wylecimy z hukiem i i potraktowałam wystawę jako "przejażdżkę socjalną" z wstąpieniem do olsztyńskiego McDonalda. Nawet nie wiedziałam, czy Ktoś z wilczakowców będzie -przyjazd Ulvarów był lekkim szokiem, bo właśnie wracali z innej dalekiej wystawy -gratulować /!!!/ bo mamy pięknego polskiego zasłużonego "Szampona" szalejącego na ringach europejskich.
...
Oczywiście na decyzję o kolejnych dwóch wystawach też ma wpływ McDonaldowski "koszmar kulinarny"...

...

Last edited by Puchatek; 09-07-2013 at 01:21.
Puchatek jest offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules