Uwaga! Uwaga! ILONKA ISTNIEJE! Jest to moja sąsiadka i jest hmmm... specyficzna pod paroma względami choć w oczach większości napewno bardziej normalna ode mnie... wiecie .. ładny ogródek z kwiatkami, firanki, szpilki itp.
Zaczepiła mnie kiedyś że jej córka
też chce husky - bo przecież ja mam 3 husky... to jej wyjasnilam ze to nie husky..
No i przychodzi do mnie wczoraj wieczorem ze ona wilczaka kupuje. Próbowałam jej to wyperswadować i namówić na adopcje jakiegoś łagodnego bezdomnego pieska. No ale ja nie mam dyplomu, doktorem też nie jestem więc co ja wiem o życiu , żaden autorytet dla ilonki, ktora wie lepiej bo znalazla to nieszczesliwie sformulowane ogłoszenie... No to ją wysłalam na WD zeby zasięgneła wiedzy ... napisała co chciała - i tyle, kazdy może- awantura z tego powstala ze przyszla dzis sfrustrowana , ze wlasciciele wilczakow to idioci i chyba juz nie chce miec wilczaka ... nie pisalam wczesniej - bo rzeczywiscie to było zabawne co na tym forum sie dzieje

a pozatym teraz to juz wiem, ze wiecej tu nie zajzy to moge tak ja poopisywac

pozdrawiam i dziekuje ze mam juz ilonke z głowy . mam nadzieje ze poprzestanie na króliczku