|
|
|
|||||||
| Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
NB. Jak słyszę "dom z ogrodem" to zawsze się zastanawiam czy nie chodzi czasem o "ogród z domem" |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Ania, brawa za profesjonalizm.
Obecne trudności ze znalezieniem domów są stosunkowo małymi kłopotami w porównaniu ze zwrotką i odkręcaniem zostawionego samemu sobie w ogrodzie, wyrośniętego młodzika wilczaka, który sam sobie jest sterem, żeglarzem i okrętem. Wtedy faktycznie mamy przed sobą nuklearną bestię i do tego z odbezpieczonym zapłonem. Ze skrótu myślowego Jasmine wyszło hodowca jest dziwny bo nie che dać psa do domu z ogrodem. A z wypowiedzi Hodowcy wynika jasno, że potencjalny właściciel nie zna specyfiki rasy i jej potrzeb... co w prostej drodze prowadziłoby do tragedii. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Przeciez mi wszystko jedno czy kuzyn bedzie mial tego psa czy nie, ja sie w to emocjonalnie nie angazuje. Przekazalam wam suche fakty, jako informacje, ze szukalam domu dla szczeniaczkow, ale mi sie nie udalo. Nie ma w tym zadnych aluzji, niedomowien czy przykrosci. Chyba kazdy z was sie choc troche interesuje tym miotem, wiec co za problem, jezeli pomozemy im szukac dobrych ludzi. Najwyzej nie wyjdzie. Ale nie mozna tych co probuja od razu krytykowac. |
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|