|
|
|
|||||||
| _Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | ||
|
VIP Member
|
Quote:
Odpowiem od razu,żeby zakończyć owo nieporozumienie wynikające z potężnej nadinterpretacji-nie, nie przytaczałam własnych doświadczeń. Quote:
Kłopot paru osób z wolfdogiem polega na tym, że nie mogą ścierpieć jego pozycji. I mimo, że najchętniej wznosiłyby toasty na jego "pogrzebie" to wiedza, że muszą tu być żeby funkcjonować w świadomości tej społeczności. A przysłowiowym gwoździem do trumny są próby założenia społeczności konkurencyjnych, które z czasem stają się blogami ich założycieli, pisanymi z szablonie forum.A to boli.Więc wracają tu z kosami na sztorc i żądają oddania kierownictwa.. zupełnie jak w polskich powstaniach: najpierw zrobimy a zastanowimy się post factum
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Last edited by Gaga; 11-11-2009 at 21:05. |
||
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Tak się zastanawiam, "nowy" jestem i nie rozumiem jeszcze wielu spraw...ale czy Margo, Gaga i Narvana to jakieś kółko wzajemnej adoracji, lub jesteście spokrewnione? Gdy czytam ten temat i wiele innych to zawsze jedna jest adwokatem drugiej i nie bardzo rozumiem tą zależność. No offence ofors |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Nie wiem czy w dobrym temacie, bo coś tu...
Ktoś coś zrobił z dodawaniem moich fotek w wilczaku jesiennym Proszę o naprawienie. Fotka Dory też zniknęła |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wilczy Duch
|
http://wolfdog.org/drupal/pl/gallery/pic/110559/ Pomylka, powinna byc "Kala i Kanti"
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wilczy Duch
|
Mam pytanie, jakiś czas temu dodałam info o miocie, nie swoim i zastanawiam się kiedy sie pokaże, pamietam, że jak dodawałam swój to szybko się pojawił. Piszę z ciekawości, chce wiedziec ile trzeba czekać i kiedy ewentualnie znów sie upomnieć, bądź przesłać info raz jeszcze...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wilkokłak
|
Nie wiem, czy się nie mylę, ale podejrzewam, że ze swoim miotem przypadkowo utrafiłaś w moment, kiedy admin robił update bazy. Ostatni raz baza była update'owana na początku listopada. Jeżeli dane o które pytasz, dodałaś po tej dacie, to nie mogą jeszcze być widoczne do czasu następnej aktualizacji.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Chyba, ze jest to pytanie retoryczne... Polecam Tobie: [email protected]
|
|
|
|
#8 |
|
Wilczy Duch
|
Napisalam tam, dlatego tu pisze bo co do Admina to w to nie wierze.
A ja polecam Tobie twoja skrzynke pocztowa, bo ludzie czekaja.. |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|