![]() |
![]() |
|
Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
love and terror
|
![]() Quote:
Beda jeszcze te 2 osoby, czy nie? I jak nie wiadomo wg jakiego regulaminu? Chyba czeskiego, skoro sedzia jest z Czech... Quote:
A nie sa robione tak samo jak w kraju pochodzenia rasy? ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
Zresztą z tego co pamiętam to Margo zawsze podaje u siebie tylko jednego sędziego do spisu informacji na spotkanie w Późnej . Więc raczej informacja o jednej osobie nie jest podstawą do podważania legalności bonitacji w Osiecznej w dodatku przez takie autorytety. Quote:
Możliwe, ze moje pytanie jest zbyt proste, a odpowiedź zbyt skomplikowana abym się doczekał odpowiedzi. Mozliwe, ze potrzeba dużo czasu aby taka odpowiedz była możliwa. Ja zadałem konkretne pytanie i proszę właśnie Margo i Daivę aby mi na nie odpowiedziały. Nic skomplikowanego , proste pytanie prosta odpowiedź. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
love and terror
|
![]()
no to moja rola sie juz konczy w tym temacie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]()
Dlugo zastanawialam sie w jakim jezyku odpowiedziec, bo widze, ze ojczysty jest kompletnie niezrozumialy... Ale ostatnia proba....
![]() Quote:
![]() A o KAZDEJ przeprowadzanej bonitacji informowany jest prezes zielonogorskiego ZKwP. Problem jaki ja widze w bonitacji w Osiecznej nie polega na "nabijaniu sie", ze my mamy oficjalna, a Wy nie. Bo nie o to chodzi... Ale jesli juz organizuje sie bonitacje i pobiera za to oplate to nalezy pamietac, ze znajda sie osoby, ktore do Osiecznej pojada glownie w tym celu, aby wlasnie tam ta bonitacje zaliczyc. I OBOWIAZKIEM organizatora jest PRZECZYTAC REGULAMINY i zadbac o to, aby wszystko bylo "legalne" i zgodne z przepisami... Nikt z nas nie chcialby jechac przez pol Polski obojetne na jaki egzamin, aby dowiedziec sie, ze mial on co prawda nazwe "Mistrzostwa IPO3", ale tak na serio to zwykle zawody podworkowe.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|