![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Plessowy wilczak
|
![]()
To nasza jest chyba w takim razie oazą spokoju
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Później "Pomysłowy Dobromir" nie tylko wył (co "życzliwi" sąsiedzi nam donieśli), ale także w międzyczasie zjadł kabel od domofonu, wytukł większość talerzy w domu(właściwie to został 1 duży,1 mały i 1 głęboki ![]() ![]() ![]() ![]() Szkód to jeszcze było...m.in. : przegryziony kabel od Internetu, przegryziony zasilacz od router'a, pogryzione Pańci dresy i ulubione jeansy + nowy golf (widocznie było mi w nim nietwarzowo...), zjedzone klapki, pogryzione buty Pana, wyjedzone pół fotela... Także podjęta została decyzja o klatce ![]() ![]() Oczywiście życzymy, aby Wasza Astarte pozostała grzeczna tak długo, jak to możliwe ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Plessowy wilczak
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Mogłabym zacząć jak w powieści z dreszczykiem,.....obudził mnie płacz dziecka, zerwałam się z łóżka i pobiegłam do Tomka, dziecko stało w drzwiach,w rączce trzymało przebitą ...piłke plażową.To zasługa intifady!!
![]() Po tym ile mój dom i rzeczy w nim będące ucierpiały ze strony wilczaków, ta piłka wydaje się być niczym,nic bardziej mylnego, nie była to zwykła piłka, lecz ULUBIONA piłk czterolatka, jego płacz słyszę od 3 godzin...i nie ma szans na odzyskanie piłki, był to model reklamowy dodawany za darmo do kremów nivea w zeszłym roku. Mój apel, jeśli ktoś ma namiar na taka piłkę prosze o pomoc ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Znalazłam jakąś na Allegro - wysłałam link.
![]()
![]() |
#6 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Galicyjski Wilk
|