|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]()
Wiesz to można by jeszcze jakoś usprawiedliwić widział jaki charakterny jest Zygzak i się przestraszył zdał sobie sprawę że jest za cienki na takiego psa i nie podoła Druga sprawa z Fioną tu nie będę dyskutować i teraz Very totalny Obciach.
Coś pod kopułą się wali i to ostro Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Distinguished Member
|
![]()
To, że ktoś zmienia zdanie i nie bierze psa, którego chciał/planował wcześniej wziąć samo w sobie nie jest naganne... gorzej, gdyby wziął nie czując się do końca na siłach i potem pies ponosiłby konsekwencje nieprzemyślanej decyzji...
![]() Natomiast zachowanie Wojtka w stylu "uciekającej panny młodej" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Nie żebym chciał dokładać, bo kopanie leżącego to żadna satysfakcja, ale IMO dobrze się stało.
Fiona ma nowy dom, bo Sariel był sam jak był w szpitalu i nie miał kto się zająć Fioną. I jeśli nic się nie zmieniło (nie moja sprawa, to już życie osobiste) to w razie znowu jakiegoś wypadku losowego znowu nie byłoby komu się zająć Very. Nie wiem czy branie szczeniora przez kogoś kto w razie czego nie ma kogo poprosić o pomoc jest dobre.
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Tym bardziej ze Sariel napisł że Fiona to nie był jego pierwszy oddany pies. Może niektórzy nie powinny zapraszać psa do swojego życia.....
![]() |
![]() |
#6 |
love and terror
|
![]()
To swoja droga. Na spotkaniu w Poznej mialo miejsce uciczka i zostawienie Marii. Dobrze, ze rodzice po mnie przyjechali samochodem, to sie zabralismy w 4 osoby i 2 psami, i zawiezlismy Marie do Wrocka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|