![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
tak zawód jak każdy, jeśli Pan "Zielony Trampek" potrafi ma dojścia itp. to musiał wypracować sobie to przez lata i jest OK - nie wnikam w moralność czy też jej brak tego co robi, jest profesjonalistą w tym czym się zajmuje i to pozostaje bez najmniejszych wątpliwości.
Troszkę mnie dziwi tylko to jak można komuś dać wilczaka - czy też innego psa, po to, aby ten ktoś - obca osoba- jechała z nim kilkaset kilometrów w klatce w samochodzie z innymi psami - nie koniecznie mojemu psu przychylnymi i zostawienie pupila pod opiekę osobie obcej na kilka dni!!! Za cenę tytułu. Nie rozumiem i mam nadzieje, że nigdy nie zrozumie. Barinie pewnie by serce pękło, mi też - i nie sądzę, żebyśmy razem już je skleili w taki sam sposób jak było wcześniej. P.S. A czy ta osoba by ją aby odpowiednio karmiła... sto milionów rozterek Last edited by Marcin L.; 23-03-2009 at 22:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
złośliwy krasnolud
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Tak Gaga rację masz. Ja patrzyłam na tą sucz i było widać niesamowite jej zgranie z wystawiającym, ale najważniejsze spokój i opanowanie obojga. To mnie akurat bardzo się spodobało
![]() Jeszcze jedna osóbka powalila mnie takim spokojem i tu pokłony dla Anety od Aliego, była w środku stawki, psy szczekały...., a ona wdzięcznie przywróciła na dobrą pozycję psa i dalej w kółeczko..... szacun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Licho nie śpi...
|
![]() Quote:
![]() Bo nas tylko spokój może uratować, jak ja się stresuję to Ali próbuje przejąć stery i robi się troszkę nerwowy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
K-Lee Family
|
![]()
Shaluka już gratulowała imiennie Enfys i jej przemiłej właścicielce
![]() Ale ja chciałam jeszcze dodać, że Enfys Braterstwo Wilczaków wygraną na tej wystawie zakończyła swój Młodzieżowy Championat Polski!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Distinguished Member
|
![]() Quote:
Co innego jesli wynajmnuje sie handlera, bez domniemanych ukladow, na miejscu. To jak najbardziej rozumeim, a juz tym bardziej, jesli wystawcą jest taki amator, jak np. ja, kiedy psa wystawia na ''czuja'' ![]() Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
złośliwy krasnolud
|
![]() Quote:
Quote:
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Pan Kermit wysatawiał nie tylko wilczaka:
"Najpiękniejszy junior dnia: 1 lokata: Pudel miniaturowy czarny: MISS SHAKING BOOGIE od Lalanki 2 lokata: Greyhound: TELLTALE'S BASIA 3 lokata: Mops: ANADYR BLUES DONA MANOLITA ![]() 1 lokata: Akita Amerykańska: Melodor Burn The Witch 2 lokata: Siberian Husky: HAPPY HILARY Eskimoski Domek 3 lokata: Szpic miniaturowy: CHAR'S RISKY BUSINESS ![]()
![]() |
#11 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
http://pies.onet.pl/417,10,1,psie_pi...i,galeria.html
http://pies.onet.pl/417,34,1,psie_pi...i,galeria.html
![]() |
#12 |
Wilkokłak
|
![]()
OK, zatem wklejam "linkę" do albumu z naszymy zdjęciami.
![]() Do galerii WD postaram się wybrać coś w miarę sensownego i później załadować. Za jakość niektórych przepraszam, ale niestety w takich warunkach bez dobrej zewnętrznej lampy błyskowej se ne da, ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Grin bardzo fajne zdjęcia
![]() ![]() Dzięki za parę fotek Zygzaka i jego Pana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() Mąż się starał, jak mógł. ![]() Teraz się zastanawiam, czemu nie ma tam Jadiel, ale może po prostu je odrzuciłam ze względu na jakość (zdjęcia oczywiście, "jakość" suni - bez zarzutu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|