![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
http://www.allegro.pl/item587834352_...am_roz_37.html zostały jeszcze tylko 4 pary
![]() a dla wszystkich startujących gratulacje !!!
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
kajaki to w dziale "sporty wodne"
![]()
![]() |
#4 |
Licho nie śpi...
|
![]()
buuu ale te to jakieś lewe, bo co... kermita to samemu trzeba doszyć/wyhaftować???
Zwycięzcom gratulujemy i dziękujemy za miły upominek dla Licha ![]() No i jak zazwyczaj czekamy na więcej fotek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Ja takie zamawiam dla czambora bedzie parodiował na wystawie .
Wkońcu wielbłąd w zielonych trampkach to bedzie coś. ![]() Last edited by wilczakrew; 23-03-2009 at 18:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wilkokłak
|
![]()
Buciki rzeczywiście robią wrażenie i przyciągają wzrok.
![]() ![]() Ale powiedzcie mi; śmiejecie się, bo wg Waszej opinii i rozeznania Alud nie zasłużyła na tak wysokie miejsce, tylko właśnie - zaważyła na nim "marka"? W przeciwnym bowiem wypadku, to by mi trochę pachniało jedną z naszych narodowych przywar. ![]() Znaczy mimo wszystko trzeba mieć jakąś tam odwagę, albo może nawet poczucie humoru i dystans do swojej osoby, żeby w czymś takim wystąpić, no i facet jak na mój niedoświadczony gust, wiedział co się na ringu robi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Grzegorz moze zacznij z Czamborem startowac w wyscigach wielbladow, zamiast na wystawach.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Wiec jak zobaczylismy sedziego (ze to nie Polak, bo 'nasi' jak dotad maja swoje gusta, ale dotycza one psow ![]() ![]() Osobiscie musze przyznac, ze to nie jest brzydka suka i jakis potworek. To suka na doskonala. Ale na tej wystawie byly i lepsze suki od niej i rownie profesjonalnie, a moze nawet o wiele lepiej wystawiane.... ![]() PS. Ta teoria spiskowa dotyczaca tego wloskiego handlera nie jest moja, ale prawde mowiac po lekurze tego tematu: http://www.wolfdog.org/forum/showthr...?t=8852&page=2 sama zaczelam zwracac uwage, ze za duzo jest w tym przypadku dziwnych "zbiegow okolicznosci"...
![]() |
![]() |
#9 |
Wilkokłak
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|