Вернуться   Wolfdog.org forum > Lietuviu > Įvairūs

Įvairūs Apie viską, kas susiję su CSV

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 22.12.2007, 23:10   #1
vike
Member

Отправить сообщение для vike с помощью Skype™

tep tep, turiu omeny, kad man gali būt sudėtinga mumis užrėgint, nes Klp klube gi gali nesivargint, nes mes ne jų klubui priklausom, tai būt geriau jei tu užregistruotum savo klube
vike вне форума   Ответить с цитированием
Старый 22.12.2007, 23:23   #2
Vaiva
ir Brukne

Отправить сообщение для Vaiva с помощью Skype™

Цитата:
Сообщение от vike Посмотреть сообщение
tep tep, turiu omeny, kad man gali būt sudėtinga mumis užrėgint, nes Klp klube gi gali nesivargint, nes mes ne jų klubui priklausom, tai būt geriau jei tu užregistruotum savo klube
Aš ne klube, o kinologų draugijoj registruosiu - kažkaip ten klube reginant kažkokie sudėtingumai būna

Vaiva вне форума   Ответить с цитированием
Старый 24.12.2007, 01:27   #3
auuuu
Junior Member

bimas.lt yra veisliu sarasas pagal fci skirstyma....kai kuriu yra ir nuotraukos....
sarllaosas:
http://www.bimas.lt/veisles_foto.php...tos_eilutes=20
csv:
http://www.bimas.lt/veisles_foto.php...tos_eilutes=30
auuuu вне форума   Ответить с цитированием
Старый 24.12.2007, 01:45   #4
auuuu
Junior Member

tiesa, prie to pacio, dar aptikau mini csv:
http://www.devrolijkeviervoeters.org...taspets09a.jpg
Старый 24.12.2007, 11:15   #5
vike
Member

mini csv tai gers kaip visi nebyvenat?
mes su Vaidilu rodos neblogai Kūčios.. sninga.. (senai besnigo) kažkaip smagiai nuteikia vakar buvom prie jūros, tuščiame pajūryje pasiautėm o vėliau įsitikinau, kad šūūūūds mašinoje, kai grotų nėra nes tenka šuniuką palikt, bo mes ryte išvažiuojam, vakare grįštam, taip ir bastomės visą dieną po Klaipėdą ir aplink ją.. tai ar į parduotuvę užeit, ar dar kur reik, palieki, grįžus randi ką nors smagaus pavyzdžiui gesintuvą apėstą, ir jau sugadintą, saugos diržus apėstus.. galinių saugos diržų senai nebuvo, ale, priekinių tai man reik o jis jau ir ten pradėjo graužt suskelis.. bet gal jau poryt gausim suvirintas grotas, vietoj suėsto tinklo, o po švenčių lėksim ieškot saugos diržų naujų..
Старый 24.12.2007, 12:34   #6
wolfin
Moderator

Отправить сообщение для wolfin с помощью ICQ Отправить сообщение для wolfin с помощью Skype™

Цитата:
Сообщение от vike Посмотреть сообщение
mini csv tai gers kaip visi nebyvenat?
mes su Vaidilu rodos neblogai Kūčios.. sninga.. (senai besnigo) kažkaip smagiai nuteikia vakar buvom prie jūros, tuščiame pajūryje pasiautėm o vėliau įsitikinau, kad šūūūūds mašinoje, kai grotų nėra nes tenka šuniuką palikt, bo mes ryte išvažiuojam, vakare grįštam, taip ir bastomės visą dieną po Klaipėdą ir aplink ją.. tai ar į parduotuvę užeit, ar dar kur reik, palieki, grįžus randi ką nors smagaus pavyzdžiui gesintuvą apėstą, ir jau sugadintą, saugos diržus apėstus.. galinių saugos diržų senai nebuvo, ale, priekinių tai man reik o jis jau ir ten pradėjo graužt suskelis.. bet gal jau poryt gausim suvirintas grotas, vietoj suėsto tinklo, o po švenčių lėksim ieškot saugos diržų naujų..

is savo patirties-varai i savartyna masinu-nu vadinama "srota" ir ieskai konkreciai savo modelio nes kitu netiks, pardese negausi nes niekam ju nereikia, niekas neuzsakineja ir nepardavineja, nes pas visus dirzai laiko ilgiau nei masina , po to kai dirzus isims TIK nepaleisk ju kad nesusisuktu i rite nes tada gali mest lauk-neveiks saugos mechanizmas, tad geriau pasiimk protingesni vyra

o del vaiducio edimo-pamenam pamenam mano masinos dureles
Старый 24.12.2007, 12:46   #7
vike
Member

che.. neprisimink tų durelių savo mašiniuko
sakė, kad turguj dar būn, ale greičiausiai kad teks skambintis į šrotus, ir ieškot opelio saugos diržų..
Старый 24.12.2007, 14:53   #8
wolfin
Moderator

Отправить сообщение для wolfin с помощью ICQ Отправить сообщение для wolfin с помощью Skype™

nuu man per technikine liepe pasikeist, nors siuvinet tikrai gerai moku, jau gi stazas neblogas gyvenimo su tais kandziulninkais

na mes tuos vagootsaspits vadinam italu cekoslovakais
Старый 24.12.2007, 21:33   #9
auuuu
Junior Member

Цитата:
Сообщение от wolfin Посмотреть сообщение
nuu man per technikine liepe pasikeist, nors siuvinet tikrai gerai moku, jau gi stazas neblogas gyvenimo su tais kandziulninkais

na mes tuos vagootsaspits vadinam italu cekoslovakais
tuomet isvada viena - viskas priklauso nuo "kramtoskes" vietos ir nuotaikos apziurinetojo....
Старый 25.12.2007, 11:58   #10
vike
Member

Kiba per tech žiūri diržus? keista...
žodžiu, tikrai patvirtino man šiand, jog turguje yra pirkti saugos diržų, ir kainuoja jie pigiai. taip kad bus proga pasikeisti visus
kaip jums Kūčios, bei Kalėdų rytas? aš tai guliu lovoj, kramsnoju, ir galvoju, jog reiktų pasnūduriuot iki pavakario. o vakar tai buvo kažkoks košmaras, dar taip niekada nebuvo..
Старый 25.12.2007, 13:38   #11
wolfin
Moderator

Kiba technikins nesi praeidinejusi, taip, tikrina ir tai vienas is punktu kuriu zinok yra labai daug susirask savo technikines lapa ir pasiskaityk-toks ruzavas turi but

man geros kucios dovanu daug gerai pasedejom, sveikinimu gavom is ten net is kur nesitikiejom, zodziu visai neblogai
Старый 25.12.2007, 16:43   #12
Vaiva
ir Brukne

Aš tai apsirijusi, sėdžiu dar pas mamą, bet jau vakare judu į Vilnių. Ir taip nuolat, kaip Kalėdos, taip Vaiva kur nors trankos, vis nepapuola man ramiai... Ech.

Grįšiu namo ir ryt kepsiu imbierinius sausainius. Smaguma.

Старый 27.12.2007, 14:50   #13
nesuprantama
Junior Member

Cia gal nelabai i tema, bet ka reiskia pelynais? cia su pelem susija ar kaip?
nesuprantama вне форума   Ответить с цитированием
Старый 27.12.2007, 15:53   #14
Vaiva
ir Brukne

Na aš suprantu kad šiais laikais žmogus vis labiau ir labiau tolsta nuo gamtos, na bet nežinot pelyno yra keistoka Jis dar vadinamas karčiuoju kiečiu, toks pilkai žalsvas švelniai atrodantis augalas, kuris turi stiprų kvapą ir laaaabai baisų skonį, mažomis dozėmis naudojamas kaip vaistas, didesnėmis gali sukelti haliucinacijas ir visokias negerybes. Liaudies medicinoje naudojami ne tik visokie viralai su pelynu, jis taip pat ir smilkomas. Labai atsparus, puikiai auga net labai nederlingoje žemėje. Lietuvoje pilni laukai ir kopos Manau tikrai pelyną žinai

Старый 27.12.2007, 19:27   #15
nesuprantama
Junior Member

deje ne ... siais laikais tokiu dalyku biologijos vadovely nera Na o tokiu zmoniu kaip Jus kur zino visokias zoleles ir t.t. irgi tikrai neperdaugiausia... taigi man vat nera is ko ir pasimokyt nors labai noreciau...
nesuprantama вне форума   Ответить с цитированием
Старый 27.12.2007, 21:52   #16
auuuu
Junior Member

Цитата:
Сообщение от Vaiva Посмотреть сообщение
Na aš suprantu kad šiais laikais žmogus vis labiau ir labiau tolsta nuo gamtos, na bet nežinot pelyno yra keistoka Jis dar vadinamas karčiuoju kiečiu, toks pilkai žalsvas švelniai atrodantis augalas, kuris turi stiprų kvapą ir laaaabai baisų skonį, mažomis dozėmis naudojamas kaip vaistas, didesnėmis gali sukelti haliucinacijas ir visokias negerybes. Liaudies medicinoje naudojami ne tik visokie viralai su pelynu, jis taip pat ir smilkomas. Labai atsparus, puikiai auga net labai nederlingoje žemėje. Lietuvoje pilni laukai ir kopos Manau tikrai pelyną žinai
jooo...prisiminiau kaip krimstelejau jo....."karta paragaves - greit gali sustot"...
Ответ

Опции темы
Опции просмотра
Комбинированный вид Комбинированный вид