|
|
|
|||||||
| Įvairūs Apie viską, kas susiję su CSV |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
ir Brukne
|
Kadangi Vykis geologas, tai pas mumi ir akmenų yra -jie puikiai dera su gėlėmis. Ypatingai su kaktusiukais - lithopsais
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Junior Member
|
Quote:
o toj foto tai geles ten tie rudesni, siek tiek apsirauksleje ir, jei pasitelkus vaizduote, i uzpakalius panasus...?...ko tai pamaniau, kad ten grybai.... |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
ir Brukne
|
Quote:
Nee, ten lithopsiukai, puikiai dera su akmenimis
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
velnias, kaip tik va tokia viena saka turejau....jauciu butu puikiai tikus....tik va, kad toji saka dingo be zinios....
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
na, kadangi pliurpalu tema, tai tada va klausimas i tema....
pamenat pluta..?..mickey mouse ir ne tik suni....kokia jo veisle...?... |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
ir Brukne
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
|
ziuriu mokink ir mokink
CSV YPATYBE ta, kad suniukas turi kuo anksciau iseiti i naujus namus, nes kitaip jis stipresni rysi tures su gauja nei su zmogum gi vilkas cia. jau nuo menesio amziaus pradeda list charakteris ir kol kas tfu tfu apibudindavau gerai, nes suniuka zmonems padedam atsirinkt pagal charakteri o ne isvaizda, nes gi visi jie zavus. iskeliauja lialiai mazdaug 2 menesiu tad tikrai matosi kas ir kaip, o galimybe stebet visada yra-prasom atvaziuot vaiku augint |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
o kokio amziaus suniukai parodomi busimiems seimininkams..?..
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Moderator
|
p.s. meila brukstelk-duomenu reikia
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Moderator
|
nuo pat gimimo
meiliuka brukstelk |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Junior Member
|
tai nuo pat gimimo bendrauji su visa vada ir tik po to, apie mesio amziaus mazylius renkiesi kuris tau ir kuriam tu kritai sirdin...?...a taip supratau..?..
brukstelejau...tik nezinau ar ta, ka reik... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Moderator
|
aha minti pagavai
as tik padedu ir patariu o renkasi tai jau patys zmones |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Junior Member
|
hm....nu pagaliau issiaiskinom....
beje, visus gerai apibudinai..?.. tiesa, kaip yra su tais suaugusiais, ieskanciais nauju namu....juos dar karta parduoda ar atiduoda, kad tik kas paimtu..?.. Last edited by auuuu; 09-11-2007 at 15:18. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Member
|
Na kadangi pliurpalas, tai..
negaliu užmigt, bijau, kad neatsikelsiu į parodą važiuot (galėčiau dar porą valandikių pamiegot... ), kaip visad man priešparodinis jaudulys.. nesenai Vaidylką išmaudžiau, ot buvo juoko, kai reikėjo visą sustingusį vilkelį įkelt į vonią, ale kai išsimaudė, tai koks laimingas buvo, visas pasišiaušęs vaikšto na tas rinkimasis šuniuko biški ne toks, kaip čia aprašėt.. aš gi jau iškart žinojau, kuris maniškis, o gyvai pamačiau jį tik kai jau pasiėmiau Labai labai laukiam kada Bruknytę pamatysim šiandien atsiprašau, kad tokia didelė, bet photobucketas sudurniavo, tai nebgaliu įkelt mažesnės.. :/
Last edited by vike; 11-11-2007 at 01:33. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Moderator
|
Vike, rinkaisi is dalies vis tiek pati-galejai gi keist jei norejai, as tik pasiuliau ale manau...pataikiau abu labu tokiu
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Moderator
|
CSV lievas, prasiau ju pakeist ale ta pati paliko
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
ir Brukne
|
Vike, tai mes varom birželio 1 d. į Estiją? Jei taip, tai reik murliūkščius iki 12.31 užregint, tai man į LKD vėl... Bandom?
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Member
|
Vaivut, kokia kaina? Aš tai aišku, kad noriu, tik.. kaip visada vieną dieną turiu pinigų - kitą jau nebe, paskui vėl iš kur nors randas jų mano piniginėj, bet ir tai neilgam.. šiand va negalėjau nenusipirk dart'o.. man jo nereikėjo, ale..
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
ir Brukne
|
Quote:
25 eurai kol kas. Nėra baisiai daug. Jei ką tai gal aš uždėt galėsiu - užreginst taigi teks turbūt man. Jei LKD dirbs tarpušvenčiu... |
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|