|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Wilczy Duch
|
No wlasnie,o to mi biega, przed Balim to sie tak puszy i czterema literkami przed nosem wymachuje ze to az nie do zniesiena jest,jeszce bieda w kojcu siedzi jak ishtarka jest spuszczona ( wyobraz sobie co ja teraz w domu mam
P.S. To jest drugi/trzeci dzien z tych najwaziejszych dni i jeszcze jednak Bali jest zainteresowany,dlatego napisalam |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VIP Member
|
Nie musze sobie wyobrazac bo WIEM ;D Dwa tygodnie urlopu mialam taka machajaca sucz i zeswirowanego psa pod jednym dachem
Generalnie jest tak, że nie nalezy utrudniac innym zycia ale z drugiej strony pies oprocz zwariowania na punkcie suki moze tez swirowac bo stawia sie do innych psow, cos tam strzeli w oddali wiec sie zainteresuje (ALBO SPLOSZY) itp itd . Nie da sie trzymac psa pod kloszem a z psem sie pracuje m.in po to aby udalo sie jakos zapanowac nad jego wybrykami. Normalna rzecz - wybryki i normalna rzecz- opanowywanie ich . Dlatego ja do tematu suki w cieczce podchodze na spoko
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Last edited by Gaga; 30-10-2007 at 00:15. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wilczy Duch
|
Ja tam nad Balim panuje..ale wlasnie zastanwiam sie co na to inni wystawcy,wlasciciele psiakow... I jak dlugo utrzymuje sie u suki ten zapaszek kuszacy amantow
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|