Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Off topic

Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu...

Thread Tools Display Modes
Old 16-03-2015, 14:51   #35
Predator
Junior Member

Predator's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bura View Post
Predator, tylko czy jest potrzeba tworzenia listy tematów...
to była sugestia bo temat ciekawy dla większości żyje swoim życiem a te nudne szybko umierają...

Quote:
Forum ma olbrzymią ilość tematów i jeśli jest problem, który nie zawiera się w tej liście, wystarczy założyć kolejny temat.
to jest problem bo na forum już chyba wszystko było i często jest - każdy problem poruszany po 100 razy

Quote:
Predator, załóż wątek, który najbardziej leży Ci na sercu -jakoś to "wespół w zespół" pociągniemy by Was z burym wesprzeć. Napisz jaki jest problem, grupowo się zastanowimy i spróbujemy zaradzić. Na Ciebie wypadło, na Ciebie -bęc!
Bura no to jest problem... bo ja ani nie potrzebuję wsparcia ani nie mam problemów których każdy jeden wilczakowiec by nie miał mniejszych lub większych natomiast są "upierdliwości" życia z wilczakiem które doświadcza każdy z nas... więc realnie nie widzę sensu pisać "słuchajcie mam problem - nie mogę Lupka puścić między innych samców ZAWSZE KIEDY CHCIAŁBYM(bo normalnie potrafi nawet pójść sporadycznie na wybieg) bo je exterminuje ". Zauważ, że ten problem również był opisywany i zresztą nie dotyczy tylko wilczaczków i REALNIE nikt nic tu nie pomoże...(choć jedna metoda jest i z pewnością byłaby skuteczna) no ale UPIERDLIWE to jest chyba sama przyznasz

ps. jakoś udało mi się wychować tego dzięcioła na fajnego burego

Pozdrawiam

Posting Rules