Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Standard plemene a bonitace

Standard plemene a bonitace Jak by měl vypadat typický vlčák, poměřování a komentáře ke standardu plemene, informace o bonitacích a svodech...

Thread Tools Display Modes
Old 24-10-2011, 20:07   #11
Kometa
Junior Member

Kometa's Avatar

Quote:
Originally Posted by CDaniela View Post
Kometa má mou "školu", protože má mého psa. Já majitelům vyloženě nezakazuju dělat obrany, ale nikterak je v tom nepodporuju.
Tak ono já jsem nikdy neměla touhu zrovna obrany provozovat Asi kdyby mi lidi, jako ty a další, na které dám, tvrdili, že to mám s Dingem zkusit, tak bych si asi dala říct... ale sama mám pocit, že to k životu ani já, ani on nepotřebujeme... a když mi ještě lidi kolem na rovinu říkají, že by to s ním nezkoušeli, tak mě to podporuje v tom, abych jeho zábavu zaměřila jiným směrem. Začali jsme zkoušet stopy, jen tak sami, to ho moc baví a mě docela taky... teď jsme začali "trénovat" na canicross, to nejprve vypadalo, že ho bavit vůbec nebude, ale pak se ukázalo, že naopak má v sobě vyloženě závodního ducha... na cvičáku jsme zkoušeli úplné základy agility, což ho taky bavilo, ale tady je problém, že to nejde dělat jen tak sám doma a panička k tomu má krapet averzi, takže jsme nikam dál nepokročili... mám pocit, že je spoustu psích aktivit, kterými můžu zabavit sebe i jeho. A stejně ho ze všeho nejvíc baví se mnou courat po horách, takže pokud bude mít nějakou výchovu a základní výcvik, tak proč ho tlačit do čehokoliv jiného

Posting Rules