Quote:
Originally Posted by jefta
Jesli wymagam wachania naruszonego podloza to dopoki wiatr nie przesypie samego podloza to zapach jest tam gdzie byl. Ona to wie i problemu nie ma, a ja go prowokowac w imie idei nie zamierzam 
|
Kasia, nie rozumiem co chciałaś powiedzieć, możesz to napisać jeszcze raz? Zwłaszcza drugie zdanie? Coś o prowokowaniu problemu? Naprowadź proszę...
Quote:
Co do testow. Ja nigdzie nie napisalam, ze nie zgadzam sie z obnizeniem oceny tylko ze szablon na karcie dal dziwny opis zachowania. A mi osobiscie bardziej doskwiera deficyt w popedzie lupu niz brak posluszenstwa. Dlatego sie ucieszylam.
|
Słuszne spostrzeżenie, bo to ja napisałam

Jako przykład. Jak również i to, że rozumiem i że tak samo bym się cieszyła (kosztem punktów) gdyby udało się zobaczyć coś, nad czym właśnie intensywnie pracowałam.
Tak przy okazji - tydzień się zastanawiałam czy się włączyć do tematu, bo jestem zmęczona koniecznością edytowania 10 x jednego zdania byle ktoś znów nie poczuł się prześladowany czy atakowany. Po kokardę mam tego i albo forum będzie zawierało jedynie niunianie urodzinowo-wystawowe albo damy radę powymieniać się doświadczeniami i poglądami bez konieczności robienie ctrl+c/ctrl+v w każdym poście zdania typu: gratuluję i w pełni rozumiem radość (autocytat!)
Mam ogromną ochotę, głód nawet dyskusji o doświadczeniach szkoleniowych-trochę tego poprzerabiałam, poczytałam, pogadałam i to fascynujące obszary, ale odpadam przy braku umiejętności przejścia ponad własnym psem i innością poglądów
Trzymam kciuki za Waszą pracę, powodzenia!