Quote:
Originally Posted by Rhilien
Premyslela jsem ale proc je tak v pohode (a fakt neco vyvede jen vyjimecne), a je to jasny - jsme s nim vlastne tak 23hodin denne, takze je s nama hooodne v kontaktu, to bude asi fakt tim (myslim)..
|
To si nemyslím, že bude tím... nebo možná záleží na povaze, ale u nás to bylo spíš na opak. Asi do čtyř měsíců jsem taky byla s Dingem skoro pořád, ještě neměl kotec, já neměla skoro žádnou školu a když, tak jsem ho brala většinou s sebou. Takže sám byl taky akorát skoro, když jsem šla nakoupit. Neustále jsem se mu věnovala, chodili jsme na procházky, hrála jsem si s ním, cvičila... a nebylo to nic platné, on byl k neutahání. Jak si na chvíli lehl, tak jsem odpadla a než jsem se stihla trochu sebrat, tak už zase šmejdil, co by provedl. Pak doma ničil věci, otravoval, já byla naštvaná, že pořád zlobí, on otrávený, že nic nesmí a nudí se. Jak jsem začala víc jezdit do školy a začala ho odkládat do kotce, tak se to začalo lepšit. Já přestala být 24h v kuse ve střehu, co provádí, a on přestal 24h v kuse poslouchat mojí buzeraci, co nesmí. Zavedla jsem režim dopoledne procházka a pak kotec, aspoň tak na dvě hoďky. On se naučil, že tam jde po procházce spát a já měla čas si aspoň v klidu uvařit oběd

A když jsem si pro něj odpoledne přišla, byli jsme oba odpočinutí a mohli jsme ještě někam jít, jít cvičit nebo cokoliv, v dobré náladě
Možná na některé psi to funguje naopak, že jsou spokojení, že jsou s pánem a tak jsou hodní, ale u nás to tak není