View Single Post
Old 29-04-2009, 12:51   #28
Witek
Plessowy wilczak

Witek's Avatar

Quote:
Originally Posted by wilczakrew View Post
To tak nie do końca. Tutaj nie ma kogo podziwiać. Ja wybrałem taki sposób wychowania i wcale nie twierdze, ze jest on dobry. To, ze też umierałem ze strachu nie ma nic wspólnego. Ja zrobiłem sobie pewne załozenia i sukcesywnie je realizowałem. Ja mam taką możliwosć i obserwuje zachowania psa praktycznie nonstop i wiem jak szybko potrafi wykorzystywać wszelką niekonsekwencje. Wiem też, że jakie zachowania zostaną mu utrwalone takie będzie miał przynajmniej w 80 % Reszta to może być instynkt, geny. Wilczaki patrząc doskonale sie uczą i potrafią wykorzystać wszystko aby wzbudzić w nas wspólczucie. Wiem to bo widzę jak Czambor postępuje z moją byłą żoną gdzie na większosć mu wolno i ona szybko mu wybacza. On to wykorzystuje doskonale.

Chyba się zrobił mały off
A co do wykorzystywania przez psy, to ja już wiem, że nasza w tym będzie świetna Po tygodniu już śpi z nami, ale w nogach, ale to ją przynajmniej trochę integruje z kotem, który śpi na poduszkach między naszymi głowami
I coś mi się zdaje, że to ja będę tą "dobrą" do wykorzystywania A mój męzczyzna będzie tym "złym" od słuchania
Witek jest offline   Reply With Quote