![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#161 |
Senior Member
|
![]()
Ja jestem jak zwykle pelna podziwu, przepieknie pokonalyscie tor, oby jak najwiecej fajnych wystepow
Zdjecia tez mi sie bardzo podobaja, sa bardzo klimatyczne ![]()
![]() |
#162 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
K-Lee Family
|
![]()
A na żywo wygląda to jeszcze lepiej!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Senior Member
|
![]()
SUPER!!! Ogromne gratulacje!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
VIP Member
|
![]()
![]() |
#166 |
Wilkokłak
|
![]()
Na mnie zrobiły naprawdę ogromne wrażenie, tym bardziej, że miałam okazję na żywo oglądać występy także innych zawodników, w tym psów, które mają opinię "stworzonych" do tego sportu. Dopiero jak się widzi występy tych "stworzonych" i to, że wcale nie muszą być tak perfekcyjne i też się mylą, mają zrzutki itp., docenia się, co dziewczyny razem wypracowały.
![]() Zauważyłam, że bordery np. bywają tak na to nakręcone, że przez te swoje "napalenie" potrafią przelecieć przez tor w tempie zaiste odrzutowym, ale zaliczając dokładnie tyle zrzutek, ile możliwe. ![]() Astarte nie miała ani jednej. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Junior Member
|
![]()
brak słów . super.
trzeba sie wziąść do roboty aby choć w minimalnym stopniu do......gonić. jesteśmy z Karlem oj daleko wtyle ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Widac tez roznice miedzy naszymi rasami. Bordery robia cos szybko i "na wariata", wilczak powoli i dokladnie. To wlasnie pozwalalo nie raz wygrac Saschi z Baby (A2) i Marcie z Irma (LA3) - byly szybkie, choc daleko im bylo do borderow. Jednak konkurencja sama sie im wykanczala wlasnymi bledami.... ![]()
![]() |
![]() |
#169 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Ale za to radoche z biegania czerpać można jak najbardziej ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Junior Member
|
![]()
Jesteście super dziewczyny. Super torpedy - szybko i celnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Junior Member
|
![]()
Dziękujemy za miłe słowa i cieszymy się, że się podobało
![]() Następny nasz występ publiczny to prawdopodobnie Puchar Polski w Chorzowie 18-19.05. Chyba, że jeszcze jakieś pokazy lub nieoficjalne zawody wskoczą ![]() A jakby ktoś z Chorzowa lub okolic chciał wpaść na trening to zapraszamy- co tydzień w środy od 18:30 przy stadionie śląskim w wpkiw w Chorzowie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Junior Member
|
![]()
To zdradź mi prosze kilka sekretów i trików.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Junior Member
|
![]() wsio ![]() to co ja "umiem" i wykorzystuję przy Was to "pikuś".Będę musiał strzelić film z naszego placu z przeszkód.czasami mam ochotę gamoniowi pokazać samemu jak to sie robi ...i hop przeszkoda i skok . ale stara "rana wojenna" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
A tak a propo ludzkiego agility to bardzo fajna rzecz- bo pokazuje jak trudno jest zrozumieć psu co w rzeczywistości od niego oczekujemy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Junior Member
|
![]()
raczej samemu . raczej dla rozrywki nie zawodowo. tak dla zabicia czasu, urozmaicenia,niesystematycznie.
czesciej wolę / wolimy=zmuszamy do wyjścia do lasu rower lub dłuuuuuuuuuuuuugi spacer . na plac jeżdzimy dalej raczej ale nia mamy takiego obowiązku , raczej profilaktycznie . |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Najlepiej ćwiczyć dla funu ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
czas czas czas ![]() ![]() ![]() ![]() doba musiałaby mieć .......... z 72 godziny . więc zawodostwo odpada . wybieramy las i naturalne wyzwania : -drzewa -ambony -kanały , bagna , cieki wodne pod drogą itd ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Junior Member
|
![]()
A tu mam filmik z niedzieli od Graby
![]() ![]() Kulejący Aszczurex: |
![]() |
![]() |