![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Cresila juz poznaliscie, ale chcialabym zaprezentowac takze jego siostry, ktore sie tu nie pojawia, bo wyemigrowaly... A raczej wyemigruja, bo Churel leci dopiero w polowie listopada...
![]() 07. lipca przyszedl na swiat miot Peymakilir i Bodiego Vlčí démon w kolekcjonerskiej wersji limitowanej.... ![]() - chlopak Cresil II ![]() ![]() ![]() dwie dziewczyny: - Crocell II, ktora poleciala do Wloch: ![]() ![]() ![]() - Churel II, ktora poleci do USA i zamieszka wraz z naszym "wnuczkiem" Wintermoon ![]() ![]() ![]() Peya miala tyle matczynych uczuc, ze obdzielila nimi takze maluchy Ibony i w sumie t ona wychowala BII-ki... Ale o tym w innym poscie... ![]()
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Bardzo długo czekałam na ten wątek
![]() Mam nadzieję, że co jakiś czas będą się tu pojawiać zdjęcia sióstr Cresilka - szczególnie Crocell, bo Churel będzie się na bieżąco prezentować na fb ![]() A czy możemy liczyć na jakieś słówko o rodzicach w ramach jakiejś wolnej chwili? ![]() Chodzi mi głównie o Body'ego - jego rodzina zafascynowała mnie od pierwszego spojrzenia w bazę ![]() A piękną Peykę chyba wszyscy znają ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Distinguished Member
|
![]()
Piękną Peykę z jej pięknymi oczyma, w których kolorze jestem zakochana.....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Ale widziałam te piękne oczyska 'przelotem' - jest jeszcze piękniejsza niż na zdjęciach ![]() Co wyrośnie z chłopaka? Hmm... póki co to wyrasta pieronek ![]() A Cresil faktycznie trochę ciemniejszy, choć był też taki czas, że był jaśniejszy niż siostrzyczki ![]() Margo pewnie zabiegana, to ja pozwolę sobie wkleić kilka fotek kluchów, skoro wątek już jest ![]() Oczywiście wszystkie zdjęcia są autorstwa Margo. ![]() ![]() Poniżej zdjęcia z 24 lipca '12r - czyli kluchy miały ok. 2,5 tygodnia ![]() Crocell II z Peronówki ![]() ![]() ![]() Cresil II z Peronówki ![]() Taki był ze mnie chińczyk ![]() ![]() ![]() ![]() Churel II z Peronówki ![]() ![]() ![]() Teraz zdjęcia z 14 sierpnia '12 - małe mają ok. 5,5 tygodnia. Crocell II z Peronówki ![]() Churel II z Peronówki ![]() Cresil II z Peronówki ![]() I kilka plenerowych ![]() Crocell II z Peronówki ![]() Churel II z Peronówki ![]() Cresil II z Peronówki ![]() Kończę już, bo sporo się tych fotek zrobiło ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Najlepszego dla bobaskow
![]() PS : Margo - "Peya miala tyle matczynych uczuc, ze obdzielila nimi takze maluchy Ibony i w sumie t ona wychowala BII-ki... Ale o tym w innym poscie... ![]()
![]() |
#7 |
K-Lee Family
|
![]()
Najlepsze życzonka!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member