![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 |
Wilczy Duch
|
![]() ![]() ![]() to teraz macie extra zadanie: zrobic zdjecie panience kiedy jej wiatr taka grzywe postawi ![]() Swoja drogą ciekawe po kim taką odziedziczyła,bo chyba Max az takiej nie ma,a Brende widzialam tylko bez siersci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Member
|
![]()
Myślę, że kryzy maja jednak po dwojgu rodzicach. Brenda po dzieciach ją odzyskuje i też ma się czym poszczycić, a Max tradycyjnie na zimę sierść stracił. Za to w lecie futerko na Maxie niczym na piesku trzymanym w lodówce. Wklejam moje ulubione zdjęcie Maxa z pełni lata
![]()
![]() |
#123 |
Wilczy Duch
|
![]()
ale to nie ma takiej roznicy i tak charakterystycznej grzywy... no ale nie widixzalm ich na zywo.. choc u Magri tez widzilam tylko na zdjeciach i zroznicowanie w dlugosci sierci-bomba, w 100% oryginlane.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Junior Member
|
![]()
troszke ja tutaj poucinalo, bo oczywiscie jak tak mozna stac spokojnie kiedy sie jej zdjecie robi
![]() ![]() Wydaje mi sie ze faktycznie tak jak Bozena napisala psiaki beda mialy futro po obu rodzicach, stad moge zakladac tak mocna obfitosc tego wyposazenia ![]() ![]() ![]()
![]() |
#125 |
Member
|
![]()
No faktycznie futerko ma długie i dosyć obfite
![]()
![]() |
#126 |
Member
|
![]()
Myślę, że trochę genów dostała po pradziadkach ze strony Maxa - Agar Reolup i Brendy -Ali Reolup, zresztą są braciszkowie, którym natura urody i futerka nie poskąpiła. Dziadek Jerry Lee (2 ostatnie fotki)też futerko miał całkiem całkiem a i wzrostu byli całkiem słusznego i o urodzie nie wspomnę. Babcia Jessika jak pamiętam na sukę też ma niezłą kryzę. I kolejno panowie przodkowie. I zdjęcia chyba w zimie nie były robione.
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#127 |
Wilczy Duch
|
![]()
Bozenko,swietne zdjecia
![]() ![]() ![]() Hmm to ja teraz pobawie sie chyba w krzyzowki mendlowskie i reszte ![]() No a dzis trzymajcie kciuki bo jade ... no ok,nie z wilczakiem,bo za mloda,a z moim siberiankiem do p. Siembiedy robimy przeswietlenie na lokcie i bioderka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
A tutaj podaje sklad karmy, biotyna tez jest ![]() Składniki Kukurydza, kurczak i indyk, kukurydziana mączka glutenowa, ryż, suszona pulpa buraczana, tłuszcz zwierzęcy, jaja w proszku, dehydratyzowana marchew i groszek, chlorek potasu, sól, olej roślinny, siemię lniane, L-lisine hydrocloride, L-karnityna, witamina E, L-tryptofan, chlorek choliny, fosforan sodu, witamina C, siarczan żelaza, tlenek cynku, mieszanina tokoferoli, niacyna, tiamina, witamina A, ß-karoten, kwas cytrynowy, siarczan miedzi, pantotenian wapnia, chlorowodorek pirydoksyny, tlenek manganu, wyciąg z rozmarynu, ryboflawina, witamina D3, kwas foliowy, jodan wapnia, selenin sodu, biotyna, witamina B12. Naturalnie konserwowana mieszanką tokoferoli, kwaskiem cytrynowym i wyciągiem z rozmarynu.
![]() |
![]() |
#129 | |
Licho nie śpi...
|
![]() Quote:
![]() Dla porównania wklejam fotkę z "zabójczą" kryzą mojego Licha. Miał wtedy 6 miesięcy. To jest coś ![]() ![]() Hi Hi Hi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Licho nie śpi...
|
![]() ![]() ![]() ![]() Jolu kotka kilka dni wcześniej podniosłam z ulicy. Chodziły juz po nim muchy, a ludzie butami przesuwali bo myśleli, że to trupek... Teraz wygląda juz jak kot, nie jak szmatka. I muszę powiedzieć, że kocica wychowana z wilczakiem to kamikadze! Przepraszam za OT. |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Wilcza Saga
|
![]()
ja wiem coś o wilczaku i kocie...a nawet nie jednym
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
![]() Kot kamikadze to nic w porownaniu do szczura kamikadze ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Junior Member
|
![]()
Mentaś też ma już jakieś włoski na szyjce ale, że chłopak jest mały i chudy to w wieku 6 m-cy bez tygodnia wygląda to tak:
![]() i tak: ![]() oraz troszkę bliżej: ![]() pozdrowienia! Hexeann & Mentall |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Silver Power
|
![]()
Lori - mała złośnica waży obecnie 20 kg. Jest raczej drobna i przy braciszkach wygląda troche niepozornie
![]() Ludzi i dzieci uwielbia a na psiaki szczerzy kiełki ![]() ![]() Szczeniaczki są śliczne - dzięki, że wstawiacie aktualne fotki - miło patrzeć jak rosną. Wiemy !!! Nie jesteśmy obiektywni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiamy wszystkich Wojtek i Małgosia |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Junior Member
|
![]()
jak widac szkolenia sa dla "obojga"
![]() kompania baaacznosc!! na praaawo patrz!! ![]()
![]() |
#137 |
Junior Member
|
![]()
my tez z ciekawością pospieszylismy do wet. zeby zwazyc Baruśka ( waga domowa sie zepsuła...) .
ważony w czwartek miś miał 36 kg !!! ![]() ![]() ![]() ![]() co do lwiej grzywy to raczej słabo u nas... jednak silverkowe panienki są w tej dziedzinie niepokonane ![]() a tak wygląda teraz nasz kawaler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a to pan i pies po szkoleniu ![]() ![]() apelujemy do MINORKA - pokaż się braciszku ![]() no i oczywiscie najlepsze zyczenia dla rodzeństwa - jutro kończymy pół roku !!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Member
|
![]()
Jeżeli chłopaki wdali się w Maxa to w zimie grzywy nie ma ale od marca do listopada futro rewelacyjne
![]()
![]() |
#139 |
Junior Member
|
![]()
Wszystkim SilverPowerkowym siostrzyczkom i braciszkom
- wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia dziś pół roczku! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() po jednym dla każdego szczeniaczka! Hexeann & Mentall |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
love and terror
|
![]() ![]() no to zyczymy kolejnego, milego pol roku. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|