![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#101 |
Senior Member
|
![]()
Mmmrrrrrrr..............
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Cala, prawie 3 tygodniowa, szostka:
![]() (granatowa, czerwony, pomaranczowy, zolty, mala i zielony) |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Junior Member
|
![]()
ślczne maluszki, zostałem opętany przez to stadko ,hehe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Senior Member
|
![]()
Po pierwsze primo: proszę nie kasłać, bo nie "dosłyszam" i burzysz mi przeżycia,
po drugie primo: wilczaki to bardzo niebezpieczne uzależnienie -ciągle chce się więcej i więcej, ![]() po trzecie primo: już wiem, którego Wam, Aniu, ukradnę -sorry,sorry, to silniejsze ode mnie... ![]() po czwarte primo: dobrze, że nie widziałaś mojego wyrazu twarzy w trakcie odsłuchiwania... podejrzewam, że był to mix: głupkowaty uśmiech+błogostan+zachwyt+zahipnotyzowanie... ![]() po piąte primo: Laila coraz podejrzliwiej zerka na komputer i ma problem z ustosunkowaniem się do dźwięków... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Senior Member
|
![]()
Jaaaaaaaaaaa????
![]() Zaraz "weźmiesz"! ![]() ![]() A kto odpowiedzialny dał by takiemu Puchatkowi jak ja wilczaka???? Socjal i cygańskie życie u naSZ: "do dupy". ![]() Czasem traktor przejedzie, to gdzie gnoja z kantarem wsadzę??? ![]() Mam se ciuchcię z demobilu zainstalować i manekiny powsadzać, by szczyl liznął "światowego życia"? ![]() Obeznanie z ludźmi? Wachlarz możliwości ubożutki: tylko msza albo dożynki... ![]() Klatki nie mam, tylko parę miękutkich wyrek i jaśków pod głowę w nadmiarze... ![]() Windy brak, za to drzwi na oścież otwarte /klamki dla wilczaka to pikuś/ i teren bez pastuszka... ![]() Jeśli chodzi o szkolenie, to moje wrodzone lenistwo i partnerstwo z czworonogami jest w stanie zmusić mnie tylko do podstawowych komend + kurs: 1. lodówki nie otwieramy samemu, 2.śpimy w nogach łóżka, 3.naczynia wylizujemy dopiero w zmywarce /tzw. "wstępne mycie"/, 4.nie wnosimy do łóżka kości leżakujących najpierw tydzień w kretowisku, 5.zwierząt sąsiada nie wolno ruszać... gdy patrzy, 6.gdy policja na drodze, kurczymy się, by nie przylukali, że siedzimy obok kierowcy i bez pasów, 7.napoje wyskokowe pijemy bez zalewania podłogi. ![]() Wszystko powyższe wskazuje na to, że żaden porządny hodowca nie weźmie na siebie ciężaru odpowiedzialności i wilczaka mi nie da! ![]() ![]() ![]() ... Oj, z tym miodkiem to się nie odgrażaj! Kup, przywieź, nie zmarnuje się: gdzieś jeszcze spiryt mam... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
No nie skomentuje
![]() Towarzystwo juz sie rozbija, zabija, morduje i wypada z kojca. Gaja nie nadaza ich odnosic ![]() P.S. W niedziele, mam nadzieje, dojdzie kolejna porcja zdjec ![]() Jesli ktos sie podzieli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Junior Member
|
![]()
Jeśli-Ktoś obiecuje się podzielić jeśli przeżyje i jeśli aparat przeżyje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Oti ze swoim nowym przewodnikiem
![]() Chyba sobie przypadli do gustu ^^ ![]() Czekamy na wiecej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Nie dziwne, ze Ci w oko wpadl.
Urodzil sie drugi - jak Marrok. Wszedzie lazi z ogonem do gory - jak Marrok. I jest szajba - jak Marrok ![]() Nawet kolor maja ten sam... ale zobaczymy co wyrosnie. Bedzie mieszkal pod Wa-wa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Nasze zdjecia z dzisiaj:
Mala ![]() Granatowa ![]() Oti ![]() Zolty ![]() Zielony ![]() Pomaranczowy ![]() I bonusik ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
O jaaaaaaaaaaaaaaaaaa...jakie słodkie!
![]()
![]() |
#117 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Maluchy wlasnie przechodza wazna zmiane w swoim zyciu...
Zmienily matke ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko ta nowa mleczarnia jakas taka pusta ![]() Wujek musial je w zwiazku z tym troche pocieszyc... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Senior Member
|
![]()
Muszę, to wstawić, bo akurat przerabiamy nową gierkę na PS2 dla dzieci
![]() Niezły macie tor przeszkód.......... nowy element :LASER ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
love and terror
|
![]()
lol, dobreee!
|
![]() |
![]() |
![]() |