![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 |
Moderator
|
![]()
to co RH-E niebedzie, buuuu bede plakac
a Gosiu moze wiesz jak tam sprawa z pozyczeniem roweru na ZV1, bo ja wszystkie warianty przemyszlalam ale, nies stety rowera u mnie nie bedzie. moze da sie jakos to zalatwyc? |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
RH-E RH-FA RH-FB RH-FLA RH-FLB RH-TA RH-TB RH-LA RH-LB RH-LC RH-WA RH-WB RH-WC Quote:
![]() |
![]() |
#83 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Junior Member
|
![]()
Margo - dzięki za wyczerpujące objaśnienia co do egzaminów
![]() ![]() Co prawda trochę nam brakuje do wykonania wszystkich elementów w RH-E, ale gdyby faktycznie zebrała się grupka chętnych, to my z chęcią spróbujemy i zobaczymy gdzie mamy największe braki. Niestety w dalszym ciągu suczysko z rozpędu łapie mi przedmioty w pysk, a i na śladzie czasem za bardzo kombinuje ![]() Mam jeszcze jedno pytanie - ZZO jest wstępnie zaplanowane na 10.VIII. - czy w zeszłym roku egzaminy były z rana, po południu, czy kto była tylko kwestia dogadania się z cała grupą ? Jeśli byłyby rano, to popróbujemy, bo później będzie trzeba wracać. Wolfin - chyba będę miała dla Ciebie małą niespodziankę do wspólnych rozmów, ale teraz nic nie powiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Moderator
|
![]() Quote:
szybczej by pojiechaliszmi do tego obozu, szybczej ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Moderator
|
![]()
Mam pytanko, oraz nadzeje sie na to, ze cala ekipa polsko litewska bedzie mala domki nie daleko jeden od drugiego?
![]() oraz Gosiu jak tam z przespanem jiednej nocy w Trusalova? znajdze sie gdzies czy sami muszemi jakis namiot wykombinowac? |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Distinguished Member
|
![]()
Daiva, a jak, będziesz na tym obozie z mojego szkolenia, czy nie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Moderator
|
![]() Quote:
mowilam o tym z Alina, oraz z Maria tez musze spotkat cie osobiszcze i zalatwic ostateczna date jej szkolenia u nas na Lt. to zobaczymi sie i na suwalczyznie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Junior Member
|
![]()
Jeszcze 4 dni i widzimy się w Czechach :P Już nie mogę się doczekać !
Niestety niefortunnie moje suczysko podczas kąpieli w jeziorze rozcięło sobie poduszkę w tylnej łapie, także początkowo będę musiała jej pilnować by za dużo nie szalała ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | ||||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#91 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#93 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
nie spac cala noc? w takim razie i Ty nie bedziesz sypac-nie pozwolimi, nam bedzie potrzebne najlepsze towarzystwo ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | ||||
Junior Member
|
![]() Quote:
Margo - czuję, że za rok znów się zobaczymy ![]() ![]() Quote:
Jeszcze 3 dni ... Do zobaczenia ! |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Ale bez obaw - miejsce na 100% bedzie. Albo sie podlaczymy do jakiegos szczesliwca, ktory ma domek, ale mieszka sam. Albo podjedziemy do drugiej "osady" (to mniej niz kilometr). Ale badz dobrej mysli! Mysl pozytywnie! Mamy wakacje! Pogoda dopisuje! A za 2 dni wyjazd... ![]()
![]() |
![]() |
#96 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ja zawsze (ostatnio staram sie baaardzo) myszlec na strone pozytywna. Dont worry be happy ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Member
|
![]()
Wszystkim wyjeżdżającym na obozy życzę samych radosnych wrażeń, super zaliczenia egzaminów, wyszkolonych psiaków, fantastycznej pogody nie tylko ducha, wielu miłych spotkań, szampańskiej zabawy..... itd.
![]() Zostajemy w tym roku ![]() Szczęśliwej drogi, pozdrowienia dla Vaclava Zeiska od Tety Maxowej, wyściskajcie go mocno ode mnie ![]()
![]() |
#98 |
VIP Member
|
![]()
OK, obozy juz za nami, a ja wlasnie siadam za biurko.... Nazbieralo sie mase zaleglosci, a i z samych wypadow nazbieralam setki zdjec, mase nowych wynikow i newsow. Przybylo kilka planowanych miotow z Czech, Slowacji... i Polski...
![]() ![]() ![]() Tak wiec mam teraz glowe pelna informacji a komputer fotek, ktore w najblizszych dniach sprobuje przeniesc do bazy danych... ![]() A narazie wiesci na przyszly rok: udalo sie nam przekonac Vaclava, ze oboz w Lazne Belohrad w tym samym czasie co ten w Slowacji to BARDZO ZLY pomysl ![]() ![]()
![]() |
#99 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#100 |
Moderator
|
![]()