|   |   | 
| 
 | |||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  30-01-2008, 15:16 | #1 | 
| Licho nie śpi... |  Bydgoszcz w Toruniu 16-17.02.2008 

Czy ktoś wybiera sie na tę wystawę?  Nasz duecik Gapowo-Lichowy raczej będzie. Może psiaki mnie i Norberta (obsługa techniczne + kierowca) zabiorą ze sobą...   | 
|   |   | 
|  30-01-2008, 21:08 | #2 | 
| Member |   

Przed chwilą wysłałam zgłoszenie - termin jest do jutra, więc kto chętny - jeszcze zdąży. Będzie chyba sporo wilczaków - Jantarowa Wataha, Polski Dwór, może Silverki . Jeśli dodamy Dąbki i Eurego, to w ringu spotkają się reprezentanci prawie wszystkich polskich hodowli    . Oby było nas jak najwięcej  . Zresztą do pięknego Torunia zawsze warto się wybrać - choćby na pierniki  . | 
|   |   | 
|  31-01-2008, 10:51 | #3 | 
| Senior Member Join Date: Nov 2006 Location: Sopot 
				 |   

No my z Imbusem juz od dawna jestesmy zapisani! W końcu Imbus już jest dorosły i wystapi po raz pierwszy w posredniej. Nie wiem czy sie bać czy cieszyć?  Ale fajnie że taaaaaka ekipa będzie! | 
|   |   | 
|  01-02-2008, 18:25 | #4 | 
| Junior Member Join Date: Jun 2007 Location: Kołaczkowo/Bydgoszcz 
				 |   

To jestem zdziwiona myślałam,że będziemy jako jedni z nielicznych a tu proszę cała zgraja się szykuje. Hammar oczywiście jako dumny mieszkaniec Bydgoszczy musi pojawić się na bydgoskiej wystawie w ... Toruniu    | 
|   |   | 
|  01-02-2008, 22:30 | #5 | 
| Member |   

Peronówka też będzie miała swoje przedstawicielstwo    
				__________________ "It's too bad that stupidity isn't painful.” Anton LaVey | 
|   |   | 
|  11-02-2008, 16:20 | #6 | 
| Licho nie śpi... |   

No to sobie wczoraj pół Licha wyczesałam. Kupa kudłów była większa od samego Alego. Jak się tak dalej będzie sypał to się nie pokażemy w taaakim stanie...   | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |