|
|
|
|||||||
| Chov Informace o chovu, výběru, odchovech.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
|
Dostal jsem následující informaci, kterou jistě mnoho lidí tady bude zajímat a kterou určitě třeba Monika vysvětlí :
Nevim jestli uz to vite... Alaska je 100% Ave Lupo Mutara. Na štěňata se ptala jedna zájemkyně - Fabio jí napsal, že Alasku (Ave Lupo) registroval v Itálii protože ho o to prosil Ing. Hartl a Jindra Jedlička: Quote: Originally Posted by Fabio Sangria is a son of Lion Passo del Lupo and Alaska (not Viky). In all the world, the FCI give the possibility (only for some breed not fixed yet) to inseret some new blood for became better. Mutara is a test and the son of Mutara is not on sale. Jindra are a friend of my and he has some problems (in Czech) to see how sons of mutara will grow. Hartl tell to me to help Jindra and I can help him. I will continues to breed my dogs. Regards. Mutary chová také Andrea Pecharová: http://www.wolfdog.org/ces/dbase/d11317.html Audrey Lupo je registrovaná v ENCI už "oficiálně" ako Audrey Lupo. Štěňata měla také Sanika Passo del Lupo http://www.wolfdog.org/ces/dbase/d8668.html Také jsou zapsané jako ČsV... A to ještě určitě není všechno.... Last edited by Pavel; 06-03-2009 at 19:46. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
http://www.srdcervac.wbs.
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
...ale já o pár řádek čtu tohle:
"Alaska je 100% Ave Lupo Mutara. Na štěňata se ptala jedna zájemkyně - Fabio jí napsal, že Alasku (Ave Lupo) registroval v Itálii protože ho o to prosil Ing. Hartl a Jindra Jedlička:" ...moc tomu nerozumím..ale tvá věta je zcela stejná, jen Pavel píše o "Ave Lupo Mutara" a ty o "Ave Tajga".... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Audrey Lupo je registrovaná v ENCI už "oficiálně" ako Audrey Lupo.
Proč v uvozovkách? |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Moderator
|
ano tak Pavle.
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Můžeš mi říci, jak by někdo mohl z prodeje Mutar vytřískat peníze? To je mnohem jednodušší a levnější chovat na papírové čubě čsv. Myslím si, že rozhodně penězma to nebude....Zkus si podat inzerát a dej si třeba cenu 20 tis. za štěně. Myslím si, že budeš mít problémy je udat správným lidem....
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Moderator
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Tvé příspěvky shrnu opět stručně: Neznalost, zaslepenost, polopravdy a opět jen demagogie. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Moderator
|
Quote:
Už v roce 2003 jsem podal stížnost k registraci Mutar (tím bylo vše vlastně zveřejněno, protože do té doby bylo vše tajeno). Oficiální odpověď, pod kterou je pan Hartl podepsán si každý může přečíst na klubových stránkách. Zde je jasně řečeno co a jak zamýšlí pan Hartl s kříženci. Pokud dobře čtu, o Itálii, o zapisování potomků kříženců s falešnými údaji tady nic není. Jen čtu jedno "...V případě prokázaného úspěchu u F4 by chovatelská komise podala návrh výboru klubu na zažádání o povolení regenerace ČSV těmito registrovanými kříženci.". Nevím o tom, žeby byli na světě už kříženci F4 a vůbec ne, že by o nich jednala chovatelská komise. Naopak konference KCHČSV jasně stanovila podmínky a vyhradila si právo předem o jakýchkoliv zápisech rozhodovat. Na mimořádné konferenci pan Hartl byl a nevím o tom, že by tam navrhoval zápisy nějakých jedinců do registru nebo navrhnul nějaký chovný plán ke schválení. Takže ono to asi bude jinak, že ? |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Junior Member
|
Je naprosto evidentní, že tebe psaní bulvárních příspěvků a stížností baví.
Nejdříve by jsi si měl ale doplnit vzdělání a informace ověřit, aby tě vůbec někdo bral vážně. Tohle tlachání a tvé chytání podrobností z éteru je nic víc, než ztráta času! |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Moderator
|
Moniko, když je to tu tak bulvární, jak tvrdíš, tak proč se tady účastníš diskuzí ? Vždy se snažíš věechna Tobě nepříjemná témata převést do osobní roviny abys znechutila čtení běžným návštěvníkům.
Co se týká potomků Mutar, už je vše na 99% potvrzeno našimi přáteli z Itálie. Štěňat bylo celkem 6, 3 zůstaly v Itálii a 3 jsou už v ČR. Vlastní je Jindřich Jedlička, Petr Malášek a zřejmě paní Konečná (nevíme zatím která, v Klubu jsou minimálně dvě). Takže proto se zde vše probírá. Není to věc Itálie, ale stejnou měrou ČR. Nalij čistého vína Moniko, souhlasíš s tím podvodem, kdy byli v Itálii zapsáni kříženci jako ČsV ? |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Moderator
|
Udelat DNA test a kiedy nie zda psy odlozit od chovu a majitele z klubu.
To je kriminal. |
|
|
|
|
|
#14 | ||
|
Junior Member
|
Quote:
Ale mne by třeba zajímalo, proč si toto psal tady na webu den po členské schůzi a neřekl jsi to na schůzi?Tam jsi mohl rozpoutat opravdovou diskuzi a ne to dělat na netu. |
||
|
|
|
|
|
#15 |
|
Moderator
|
Jenik,
pry takej sprave tilko!!! delat oficialne diskusje a pro vsehno foruma. |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
|
Quote:
P.S.Mám italské zvíře,tak aby mě jednoho krásného dne nevykopli. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Moderator
|
Jeníku, je vidět, Ĺže skuečně moc dobře nevíĹĄ, o čem mluvíĹĄ. Mutary mají potomky chované na faleĹĄné papíry v Itálii, to uĹže je fakt, který máme potvrzen. Chovatel se před zájemci netají tím, Ĺže ĹĄtěňata pocházejí z kříĹženců s kanadským vlkem a vydává to za jejich přednost. Samozřejmě, Ĺže pro některé zájemce je to velice atraktivní, kdyĹž se mohou pochlubit, Ĺže mají přímé potomky vlka. A podle téhle atraktivity stanovuje i přiměřeně vysokou cenu.
Diskuze tady na webu začala aĹž ve chvíli, kdy jsem dostal informace. KdyĹž se podíváĹĄ např. na naĹĄe anglické stránky, je tam fórum na toto téma otevřeno také 14.4. TakĹže bohuĹžel na schůzi jsem jeĹĄtě informace o Mutarách v Itálii neměl dostatečně ověřené. Ce se týká Tvého zpochybňování protestů zahraničních Klubů myslím, Ĺže mateĹĄ veřejnost. MáĹĄ dojem, Ĺže např. ve slovenském Klubu nejsou svéprávní lidé, kteří si informace nejsou schopni ověřit a udělat si vlastní názor ? MyslíĹĄ si taky (společně s Monikou a její partičkou), Ĺže já mám takové slovo a moc, Ĺže jsem zmanipuloval oba Kluby v zahraničí nebo jim dokonce přikázal napsat protesty ? Pan Hartl nikdy nechtěl nic takového udělat. Znám ho trochu déle a několikrát jsme o zaloĹžen nové linie mluvili. Znám jaké na to měl názory a proto si troufám tvrdit, Ĺže do Mutar byl vmanipulován. K Daniele : Danielo nejen to. Pokud si člověk přiveze prokazatelně zvíře, které je chováno na faleĹĄných papírech (a ví o tom), měl by být nejen vyloučen z Klubu, ale pokud je chovatel, měla by mu být odebrána i registrace chovatelské stanice. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
|
Danielo nejen to. Pokud si člověk přiveze prokazatelně zvíře, které je chováno na falešných papírech (a ví o tom), měl by být nejen vyloučen z Klubu, ale pokud je chovatel, měla by mu být odebrána i registrace chovatelské stanice.
Jsou jiné instance,které ručí za pravost PP,nový majitel to rozhodně není. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Junior Member
|
Ahojte..
Neviem, ale bez vetra sa ani listok nepohne. Myslim si, ze slovensky a ani nemecky klub nie je az tak kratkozraky, aby napisal nejaky protest len tak, svojvolne.. Apropo.. garantom plemena je stale Slovenska republika.. Otazka je, aky maju z toho prospech a aky maju motiv robit to, co robia.. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
REJPAL
|
Konečně se tu zase něco děje. Dlouho jsem se tak nezasmála nad dedukcemi, které tu rozvíjí Pavel. Mistr demagogie
.Jen malá poznámka. Vy si tady myslíte, že původ ČSV je 100% garantován a je ve všech PP správně ? To jen tak pro zamyšlení... A k italské bonitaci - proč by měla být stejná jako česká ? Každý stát má bonitaci jinou a leckde není ani potřeba k uchovnění. Jak se dělá bonitace třeba ve Švýcarsku ? Ještě si musím přečíst tu anglickou verzi, ale tam bude 1000005 příspěvků, z toho polovina od Margo a Pavla, největších znalců ČSV, genetiky, systematické zoologie, psychologie a demagogie ve střední Evropě. |
|
|
|
![]() |
|
|