![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() A tak w ogole to ja postuluje o wiecej wystaw w Warszawie - od 2 lat ciagle mi cos wypada i nie moge dojechac ![]() pozdrawiam Gaga z Giga |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Member
|
![]()
Joanka napisała:
Quote:
![]() Czy to może wpływ dobrego, wiejskiego powietrza ... ale zbytnie dotlenienie tak się nie objawia ... Mój osobisty, prywatny mąż jest zachwycony ![]() Zszokowana Kornelia |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Joanka P.S. Hurra! Halla skończyła cieczkę!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
VIP Member
|
![]()
..od dluzszego czasu nie ma ani slowa od Joanny i Halli. Mam nadzieje, ze nic sie nie stalo. No, chyba, ze powodem jest zbawienny wplyw borzoi na szalejace CzW...
![]()
![]() |
#27 | |
Wilczasty : Foto
|
![]() Quote:
![]() i spodkanie bedzie na laczce |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Wiec jedynie wtedy gdy Joanna zagwarantuje nam cieply kominek zdecydujemy sie ponownie testowac przyczepnosc naszego samochodu w jezdzie po lodzie... ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Wilczasty : Foto
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Junior Member
|
![]()
Tym razem z zamku odpowiedz sle Adrian. Asia kaszle, psy biegaja i co chwile nie ma swiatla = nie ma ogrzewania, bo nowoczesne kotly gazowe nie dzialaja bez pradu. zaczynam glowkowac, jak zaprzac psy w kolo podlaczone pod dynamo ... moze by chociaz kociol odpalil i Asia by nie marzla.
Zamek stoi jak na razie dzielnie. Halla - co dziwne - powoli sie uspokaja. ![]() A moze nasze problemy z Halla to tez wynik niezrozumienia lingwistycznego? A fakt, ze sie uspokoila, to znak, ze widocznie Rosjanie lepiej sie dogaduja ze Slowakami. Warto to sprawdzic. I tak najlepiej pilnuje ich Szwajcar - chodza jak w zegarku. Pracy nawal, przed zima zbieramy zapasy (i na Wasz przyjazd rowniez ![]() p.s. ostatnio namawiam Asie, zeby zaczela spisywac przygody psow. wydajac ksiazke, bylby to chyba niezly zastrzyk dla naszego budzetu, a dla samego wilczaka niezla reklama. choc w to drugie to watpie, czy byaby skuteczna, chyba ze w kategorii: pies extremalny - nie dla idiotow. w pakiecie z rolkami bez hamulca i zbyt dlugim banji. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|