![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Distinguished Member
|
![]()
dziękuję pięknie
![]() ups... nie działa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
VIP Member
|
![]()
Bezposredni adres jest taki: http://cayo.zperonowki.com
- do wpisania albo do klikniecia GALERIA CAYO czyli CALLISTO |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Distinguished Member
|
![]()
dzięki Gaga
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
VIP Member
|
![]()
OJ, chyba przyjdzie nam robic glosowania nad poszczegolnymi propozycjami, bo wybor jest taki ciezki...
![]()
![]() |
#25 |
Junior Member
|
![]()
To to jest... ah.....
PROSZĘ NA WRZESIEŃ (bo pasuje i to mój ulubiony miesiąc ) http://www.cayo.zperonowki.com/original/P8234987.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Junior Member
|
![]()
w końcu, po pewnej przerwie udało mi się znów tu zajrzeć i zobaczyć wasze propozycje.
Muszę też przyznać, że napotkałam pewne trudności w realizacji swojej obietnicy. Otóż okazuje się, że to nie jest takie proste, jak mi się wydawało. I wcale nie takie tanie ![]() Na początku widziałam ten kalendarz bardzo profesjonalnie, ale bez znajomości w jakiejś drukarni (a takich nie mam, niestety) nie uda mi się tego pomysu zrealizować. Potem pomyślałam o jakimś mniejszym formacie, i wtedy okazało się, że w mojej drukarce kolorowe kardridge są zupełnie puste. Więc na razie jestem w impasie... Jeśli ktoś z Was ma jakieś małe znajomości w drukarni może, to proszę o wsparcie. Na razie więc przepraszam wszystkich oczekujących na kalendarz, ale muszę jasno stwierdzić, ze nie jestem w stanie przeskoczyć tych trudności, jakie się pojawiły na drodze do realizacji tego wspaniałego pomysłu. przygnębiona Alakra |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
VIP Member
|
![]()
Iiii spoko
![]() ![]() ![]() [email protected]..... |
![]() |
![]() |
![]() |