|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Ahoj, vozím hafana v kufru u kombíka, obecně si myslím že z hlediska bezpečnosti i jistého komfortu je jakýkoliv kombík s mříží oddělující cestující od pesanů dostačující. Vozit dva nebo dokonce více velkých psů v kufru krátkého pětidveřového auta je celkem úlet.
Ahoj Dan |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
No mi ked sme mali vlciaka vozili sme ho v citroene xara picaso celkom pekne auto aj na pohlad celkom dobre a mam dost velky kufor
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
já uĹž se bál, Ĺže budu muset kupovat Espace nebo něco podobného. Na Oktávku v kombíku nemám, ale uvaĹžuju nad paĹžoutem 406 v kombiku nebo paĹžoutem 306 kombi. Vzhledem k tomu, co tady napsala Lucka, nebo Mirka, tak jsem uklidněný, Ĺže by v naftě i ta 306 mohla na dva psy, 5 lidí a dva spacáky,dva batohy a trocha jídla stačit....
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
no nejlepší je pořádnej medvěd f kombajnu:-) ale 406 má myslim srovnatelnej kufr
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Můj názor a i mých vlčáků je tem,že s námi pojedou rádi v čemkoli hlavně,že jedou a nezůstanou doma.Na kratší cestu se rádi srovnají a pokud se jede dál poslouží vozík na psi.Nemůžeme jet stejně ale nonstop a zastávky na venčení a protažení jsou nutností.Pokud má některý vlk snahu devastovat nezbyde něž vydržet v košíku.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Pre mna je urcite najlepsi Ford Mondeo Turnier (kombik) tam sa toho vlezie... Ale nie je dobre nechavat psa v kufri pod deklom z kartonom mrazenych kurciat
A este jednu dobru vlastnost ma - pes sa vpohode vlezie aj dopredu spolujazdcovi k noham, ale potom zvykne frflat vodicovi do riadenia. A teraz jedno negativum - nie je moj (ani ford ani pes) |
|
|
|
![]() |
|
|