![]() |
![]() |
|
Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
takže vy dávate aj surové mäso lenže ona ešte nemala vobec nič surové bojím sa že by som jej este uškodila viac. Keď prišla mala som ešte od mojej malej čivavy royal canin starter granule tie jej nic nerobili.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Viete adšej si nechám poradiť je to moj milačik spava so mnou v postely pekne za hlavou a keď som ju brala bol pre mňa šok kedy sa narodila 6.1 v tedy sa mi narodil aj prvý pes ktorého som mala. Bol chorý tak som ho musela utratiť
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Storm, z toho co a ako sa pytas, tak toho o krmeni psa vies pomenej, myslim, ze to je tak u vela zaciatocnikov, ale ty si uz psa mal
prosim ta, co kde ako si si nastudoval o krmeni? pred tym, ako si si psa zaobstaral? odporucim aj tebe www.dogforum.sk |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Ano psa som mala ale nie veľké plemeno skor malé a v tom je velky rozdiel.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
to si nemyslim,ze je rozdil ve velikosti psa. traveni maji prece podobne,ne?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
A aká by mala byť davka mäsa na jednu porciu? Ona zbožňuje aj sézamové rohlíky a tyčinky je to dobre pre ňu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
cerstve pecivo bych ji nedavala a ani ty tycinky.nekde tady urcite je tema o syrove strave a krmeni stenat vubec,staci cist
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() S množstvím masa-asi přijde na to, jak bys teda krmila...tuším, že se tu zmiňovalo 2/3 maso a 1/3 přílohy (vše syrové). Já dávám cca půl napůl maso a granule. Jak kdy. Někdy ho nestihnu rozmrazit..někdy ho dám víc.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Ja som sice zaciatocnik ale moj Jasan to zjavne nevie,pretoze na nom nebadam ziadne problemy.Je hravy,zvedavy a ma aj hustu stolicu.Davam mu maso z konzervy aj s granulami naraz 1/1 a zalievam mu to mliekom a lyzicou oleja,niekedy tam dam tuniakovu konzervu,ci pridam jedno vajce.Zatial sa nestazuje...uvidime casom co z toho bude.Inaksie,ak robim nieco zle tak mi to rychlo povedzte.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Junior Member
|
![]()
Ahojky.Granule a kozerva 1:1 zalite mlekem?Ja nevim.Ozvete se nekdo,kdo zna vic.
Quote:
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
neviem, ci toho "viem viac" ale ja by som nedavala konzervu, a ked uz, tak nemiesala s granulami, a uz vobec nezalievala mliekom
psovi mlieko netreba a nemusia, ale mozu sa tie hnacky dostavit |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
Toto som absolvoval aj ja. Diety, injekcie, striedanie "najkvalitnejšieho kompletného krmiva". Chcel som sa ušetriť od podávania surového mäsa. Nepodarilo sa. :-) Akonáhle som ho začal servírovať (plus nejaké cestoviny), problémy skončili. Držím palce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Vyzkoušel jsem kdejaké kvlitní granule a i když to zpočátku vypadalo dobře, po pár krmení se dostavil průjem. Nyní krmím syrovým masem (kusové hovězí nebo mleté hovězí s droby od Vetamixu) + rýže a dušená strouhaná zelenina (mrkev+petržel cca 6:1) + CalciPet + Vitapet + Nutradyl. 2x týdně kuřcí trup, 2x týdně žloudek + rozdrcená skořápka zakapaná citronem.
Jakmile jsem začal podávat syrové maso, průjmy okamžitě ustoupily. so se týká průjmů u štěněte, je důležité si uvědomit ještě jednu věc: naši miláčci sežerou na co přijdou, což je hlavně problém na sídlištích, kde se povaluje kdeco. Jednorázový průjem může být způsobený i nechtěným "přídavkem". |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
Průjem u štěněte může být i nervového původu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
se syrovou stravou souhlasím bez výhrad,ale možná bych nedrtila ty skořápky,štěně nemá možnost si vápník dávkovat podle své potřeby. skořápku nechávám celou,když potřebuje,sežere ji,když ne,nechá ji tak...
jinak od té doby,co nežere granule snad neměla průjem |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
Já krmím Balta granulemi Acana - large breed a nikdy jsme s průjmy neměli problém,ani jinak se zdravotním stavem.Jinak mi s granulemi skvěle poradili jak ve zverimexu,tak u veterináře (ve značce se prakticky shodli)
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|