|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Popiela myszy zeżarły
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Wilczy Duch
|
![]()
No niezla gromatka .. nie ma co.. ja mam tylko jednego..
![]() A Gia.. to planujecie jej wyprowadzke;> a ona wie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Szczury w mojej wersji
![]() Myślimy nad tym, żeby klatka szczurów stanęła na ewentualnej antresoli, ale mamy zamiar socjalizować psa od małego z ogoniastymi. Uważam, że jest duża szansa powodzenia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
K-Lee Family
|
![]()
Shaluka powoli cierpliwość nam się kończy... ja mam już dość porozrzucanych cudzych rzeczy
![]() ![]() Nie było sensu ulepszać i remontować mieszkania dla kogoś, ktoś nie będzie szanował ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Czyżby zmiana tematu na 'Nie chcemy współlokatorów?'
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
K-Lee Family
|
![]()
no prawie
![]() wtedy psiu będzie miał własny bezpieczny pokój ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Drogie Młode Koleżanki,
mam wielką prywatna prośbę abyście nie zamieniały wolfdoga w miejsce gdzie wilczak jest tylko w tytule. Myślę, że nie tylko mnie ale i wiele innych osób mało interesują wasze problemy damsko-męskie, czy niepożądanych współlokatorów. Na tym forum chcę się dowiadywać czegoś o rasie, problemach z jakimi borykają się inni w codziennych relacjach z psem, nowych psich figlach i ich sukcesach na wystawach czy w szkoleniu. Jakiś czas temu przestałam wchodzić na "peronówkę", bo ją okupowałyście, czy teraz przerzuciłyście się na wolfdoga? Szkoda, bo będzie to kolejne forum na które nie będzie się dało wejść ![]() Pozdrawiam Anka |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|