|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Wilczy Duch
|
to tam z nim zagadaj i jak cos,dajcie znac zrobimy nowa liste
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
nie daje na 100 % ale jiesli Litwa pojiedzie to byla by ekipa :
ja + moje 2?(3) psy mlodziec cheitankowa-2 psy + 4 liudzi moze synek Barona Raps-1 pies 3 liudze. ale to jiescze sama musze ustalic pytanie klas beybe jiest-t.z. on 3 do 6 miesecy? apropo bo ja mam urodziny 25 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
VIP Member
|
Ha ! To bedzie dodatkowa impreza w imprezie
![]() A baby jest od 3-6 miesiecy, potwierdzam, zabieraj dzieciaki |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wilczy Duch
|
No to genialnie!!! To bedzie niezapomniana impreza!!! Wolfin to nic tylko zbierasz kuperek i psiaki, i przyjezdzasz tu, bo nawet torcik bedzie czekal
Igi, to super, nocleg dla ciebie tez sie znajdzie,super ze Grejs tez bedzie.. No widze ze nam sie rozkreca to spotkanko,oj oby tak dalej |
|
|
|
|
|
#5 |
|
VIP Member
|
Ja muszę uściślić- Cheitan + 2 osoby
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
VIP Member
|
OK, mam dwie informacje: dobra i jeszcze lepsza....
1) Lodz przedluzyla przyjmowanie zgloszen do 09.09.2007. Czyli do konca tygodnia mozecie jeszcze zglaszac psy i przyjechac na wystawe /i spotkanie/. 2) Dla uczestnikow wystawy przygotowywane sa nagrody-niespodzianki. Ale juz teraz musimy wiedziec kto bedzie - nie mozemy czekac do konca przyjmowania zgloszen... Prosimy wiec o meldowanie sie albo bezposrednio przez forum, albo za pomoca emaila czy znajomych...
|
|
|
#7 |
|
VIP Member
|
OK, wrzucam liste psow, ktore beda zgloszone na WYSTAWE. Kogo brak?
Balrog z Peronówki Brenda z Verne Smecky Callisto z Peronówki Cheitan z Peronówki Dewi z Peronówki Eligo z Peronówki Eury z Peronówki Fiona spod Ďumbiera Gwaihir z Peronówki Idun Imbus z Peronówki Ilmarinen Girios Dvasia Iowa Eden severu Irris Kollarov dvor Ishtar z Peronówki Jabberwock z Peronówki Jadiel z Peronówki Jolly z Molu Es Magri Silver Power Mentall Silver Power Mila Silver Power Mallory Silver Power Max z Litavské kotliny
|
|
|
#8 |
|
love and terror
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
|
A psy Daniela?
I jeszcze prosimy dopisać Brenda z Verne Smecky, Magri, Mentall, Mila, Mallory wszystkie Silver Power. WOW ale stawka
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Member
|
Proszę jeszcze dopisać na spotkanie
Ilmarinen Girios Dvasia w skrócie Zygzag |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
VIP Member
|
Quote:
|
|
|
|
#13 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Jurby brakuje
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Licho nie śpi...
|
Mam pytanie.
Na wystawę się z gapiostwa nie zgłosiliśmy, ale 22.09 odwozimy do Chorzowa sunię do nowego domu czy w drodze powrotnej można do Was wpaść na imprezkę? |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Jest juz jakas lista psow na 100% zgloszonych na wystawe i tych co przyjezdzaja w odwiedziny? Bo widze ogolna, ale nie wiem czy wszyscy beda na wystawie i kto kiedy przyjezdza.
Jabbera juz potwierdzilam |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Quote:
|