![]() |
![]() |
|
Chov Informace o chovu, výběru, odchovech.... |
View Poll Results: Máte ÈSV s prùkazem pùvodu | |||
ano |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 87.50% |
ne |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 12.50% |
Voters: 24. You may not vote on this poll |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#3 | ||||||||
Junior Member
|
![]()
Ahoj Pavle, tak mile jsi mne setřel
![]() Tenhle příspěvko-dotaz jsem napsala především proto, abych si tak trochu ujasnila situaci, která u ČSV panuje ohledně PP. O chov jako takový (psi s PP) jsem se nikdy příliš nezajímala, a tak mi budeš muset odpustit chyby v této oblasti, studuji a tak jsem dřív raději "nakupovala" v útulku. To neznamená, že by pro mne znamenali méně než mé vysněné plemeno ČSV. Quote:
Quote:
Quote:
Tady nejde o to, kolik za psa zaplatíš během roku, protože i když peníze nemáš, tak se to postupně rozloží během celého roku a jde to nějak utáhnout. Nebo snad se má rok šetřit a pak si teprve koupit psa????? Sama nemám na benzín do mé milované motorky, ale můj pes žere téměr výhradně syrové maso (a to dnes není levná záležitost, když nemáš známé a zrušily se nucené výseky) (podotýkám syrové, ale nemražené a čerstvé) a dostává vše, co by vůbec mohl potřebovat ke zdravému růstu. Myslím, že láska ke psu se neměří výší finančního konta. Jestli máš opačný názor, tak je mi to opravdu líto. A pověz, kolik znuděných zbohatlíků si koupí psa a pak se o něj nestará, nebo ho zavře do kotce a myslí si, že se na něj občas podívá a dá mu nažrat a psovi to stačí???? Myslím, že se najdou. A je jich dost. A viděla jsem i vychrtlá štěňátka (podotýkám ze to byli NO), která byla chována vysloveně na výdělek. Quote:
![]() Quote:
Quote:
Víš, Pavle, já jen říkám svůj názor, nerada bych, abychom se kvůli tomu nějak nepohodli... prostě si jen ráda popovídám o věcech, které mne tak trochu bolí nebo vadí... Tenhle server je strašně moc moc moc fajn a musím za něj poděkovat. A přestože nevím skoro nic o výstavních titulech a plemenném chovu, vím toho (troufnu si to říct a snad mi to nevyčteš) dost o psech jako takových. O jejich mentalitě, lásce a vylínaných chlupech. Děkuji ti za odpověď, jen mne některé věci co jsi napsal zamrzely.... rozhodně vím, kolik stojí veterinární péče a podobné věci, léta se mnou žil pes, který měl těžkou epilepsii. A léta jsem mu pomáhala žít důstojně. Asi je zbytečné vypisovat, kolik štěňat čévéček mne to stálo. Ale měla jsem ho ráda. S pozdravem Jarča |
||||||||
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|