![]() |
![]() |
|
Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() s pozdravem Lucie & Baron |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
máme asi podobný problém jako ty, teda Baron a tak by mě zajímalo, jak se ten kravský postoj vyvíjí, jestli se to třeba nesrovnalo, nebo naopak nezhoršilo. A dotaz pro všechny, myslíte si, že je to jen vada na kráse, nebo to může mít vliv na pohyb zadních nohou a problémy ve stáří. Děkuji za odpovědi, Tom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
mohu li doporučit pokud z rozboru vyjde vápník v krvi optimálně tak dej pozor na kloubní výživu at v ní není vápník obsažen(speciální zažívání vápníku u velkých plemen) na to je dobrý alavis třeba, pokud toho budeš mít oboje málo tak ti poradí veterinář, správný poměr je 1(1,5) Ca - 1 P pokud si dobře pamatuju ( je to napsáno ve foru o krmení kde jsem o tom psala...
jinak držím palce, kravský postoj se hodně špatně rovná, zrovna my veterinární nemáme moc šance jak to spravit, hlavně že to pejjskovi nevadí ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Baron se kravského postoje nezbavil, nijak zvlášť se to nezlepšilo, ani nezhoršilo. V dubnu jsme byli na svodu, komise si toho všimla, upozornila nás a napsala to do poznámky ke svod. kodu... Většina lidí mi radila, aby pes měl hodně pohybu, běhal do kopce, plaval. Toto vše dělá od jak živa a kráva tam je pořád ![]() Nijak mu ten postoj nedělá problémy, jen nás tím baví, protože se někdy zastaví - kravský postoj v max. provedení, ohlédne se za mnou a jako by mi chtěl říct: víš co mi můžeš ![]() Jen mám strach, že např jeho postoj bude důvodem k neuchovnění. Lu & Baron |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|