Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Mimo téma

Mimo téma O všem a o ničem - aneb jak příjemně strávit volný čas...

Thread Tools Display Modes
Old 15-10-2006, 03:27   #13
wolfprincess
Junior Member

Jenomže paní Tvarohová je registrována už asi půl roku, takže ji napadáte zbytečně a lžete. Paní Tvarohovou znám osobně a je to její skutečné jméno, nikoliv přezdívka, jako používáte Vy.
Aha, takže je registrována půl roku bez toho, aby napsala jediný příspěvek a po půl roce prostě z ničeho nic okamžitě zareaguje na mne a napíše mi jediné své dva příspěvky na tomto foru?
To mi přijde značně zajímavé, leč v takovém případě se tedy paní Tvarohové hluboce omlouvám.
Myslím, že pokud mi to čas umožní, využiji její výzvu a zajedu se ji osobně omluvit na tu bonitaci. O výsledku pak budu informovat zde. To je myslím dostatečná slušnost, souhlasíte?

A styl "tak dost Jano" si laskavě nechte pro někoho jiného, nejsem Vaše dcera.
------------
Máte smůlu, tady jste na fóru, jehož jsem moderátorem a protože se nechováte podle pravidel, odpovídajícím způsobem Vás upozorňuji (způsobem odpovídajícím Vašemu jednání tady).

Jaká pravidla máte prosím konkrétně na mysli?
Mám smůlu?

Žádné informace o Vašem emailu jsem nikomu neposkytl. Pouze jsem zkonstatoval, že Vaše identita je zcela skryta a asi dobře víte proč se plně nepředstavíte.
Konstatoval jste, že můj podpis je rozdílný od mého mailu, coiž je myslím v rozporu minimálně s dobrými mravy.

Podmínky na tomto serveru určují jeho majitelé. Tahle debata nemá nic společného s ČsV a proto Vás opětně vyzývám abyste přestala zneužívat prostor, který platíme ze svých kapes k útokům a pomluvám.
Podmínky ano, je však nepřípustné, aby takové podmínky byly v rozporu např. se zákony, že ano?
Vy mne obviňujete z pomluv? Máte nějaké konrétní vysvětlení prosím?
Zneužívám prostor? A jak prosím? Upozornila jsem milovníky psů, aby sledovali situaci na Ovčárech, že se mi nejeví OK, je na tom něco špatného?

Své osobní problémy si řešte jinde a nikoliv za naše peníze
Nerozumím, můžete mi vysvětlit, jaké osobní problémy řeším za Vaše peníze?

Na jiných soukromých fórech by Vaše registrace byla už dávno zrušena
A to prosím odvozujete z čeho?

Závěrem si Vás dovolím požádat o zopovězení otázky, kterou jsem Vám položila a to, jestli Vám při Vaši návštěvě Ovčár, kdy Vám všichnipsi přišli v pořádku, přišel v pořádku i Hanibal?

Děkuji za odpověď.

Jana
wolfprincess jest offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules