![]() |
![]() |
|
Mimo téma O všem a o ničem - aneb jak příjemně strávit volný čas... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
Jenomže paní Tvarohová je registrována už asi půl roku, takže ji napadáte zbytečně a lžete. Paní Tvarohovou znám osobně a je to její skutečné jméno, nikoliv přezdívka, jako používáte Vy.
Aha, takže je registrována půl roku bez toho, aby napsala jediný příspěvek a po půl roce prostě z ničeho nic okamžitě zareaguje na mne a napíše mi jediné své dva příspěvky na tomto foru? To mi přijde značně zajímavé, leč v takovém případě se tedy paní Tvarohové hluboce omlouvám. Myslím, že pokud mi to čas umožní, využiji její výzvu a zajedu se ji osobně omluvit na tu bonitaci. O výsledku pak budu informovat zde. To je myslím dostatečná slušnost, souhlasíte? A styl "tak dost Jano" si laskavě nechte pro někoho jiného, nejsem Vaše dcera. ------------ Máte smůlu, tady jste na fóru, jehož jsem moderátorem a protože se nechováte podle pravidel, odpovídajícím způsobem Vás upozorňuji (způsobem odpovídajícím Vašemu jednání tady). Jaká pravidla máte prosím konkrétně na mysli? Mám smůlu? Žádné informace o Vašem emailu jsem nikomu neposkytl. Pouze jsem zkonstatoval, že Vaše identita je zcela skryta a asi dobře víte proč se plně nepředstavíte. Konstatoval jste, že můj podpis je rozdílný od mého mailu, coiž je myslím v rozporu minimálně s dobrými mravy. Podmínky na tomto serveru určují jeho majitelé. Tahle debata nemá nic společného s ČsV a proto Vás opětně vyzývám abyste přestala zneužívat prostor, který platíme ze svých kapes k útokům a pomluvám. Podmínky ano, je však nepřípustné, aby takové podmínky byly v rozporu např. se zákony, že ano? Vy mne obviňujete z pomluv? Máte nějaké konrétní vysvětlení prosím? Zneužívám prostor? A jak prosím? Upozornila jsem milovníky psů, aby sledovali situaci na Ovčárech, že se mi nejeví OK, je na tom něco špatného? Své osobní problémy si řešte jinde a nikoliv za naše peníze Nerozumím, můžete mi vysvětlit, jaké osobní problémy řeším za Vaše peníze? Na jiných soukromých fórech by Vaše registrace byla už dávno zrušena A to prosím odvozujete z čeho? Závěrem si Vás dovolím požádat o zopovězení otázky, kterou jsem Vám položila a to, jestli Vám při Vaši návštěvě Ovčár, kdy Vám všichnipsi přišli v pořádku, přišel v pořádku i Hanibal? Děkuji za odpověď. Jana |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|