Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Spotkania i podróże

Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-10-2006, 09:34   #1
Ola
Junior Member

Send a message via Skype™ to Ola

Monikasz przepraszam, że tak późno odpowiadam na zadane mi pytanie, ale cóż jakiś czas goniłam w piętkę .
Margo bardzo dziękuję za pomoc .
Te rybne ciasteczka to była modyfikacja przepisu Margo. Dałam do nich wędzone szprotki, dorsza ugotowanego i zamiast części oleju tran. Proporcje ryby do reszty składników mniej więcej takie jak w przepisie Margo na ciasteczka wątróbkowe. O ile jeszcze dobrze pamiętam proporcje szprotek do dorsza to były: 2 duże tacki szprotek ( nie pamiętam po ile są pakowane ale sądzę, że po 0,25kg ) i 1 opakowanie dorsza ( 1kg). W przepisie na ciasteczka wątróbkowe po prostu zamieniłam wątróbkę na rybę, bo Aman nie może jeść za dużo wątróbki. Acha i nie dałam czosnku.

A a propo postu Gagi dotyczącego wątróbki to w Makro znalazłam mrożoną wątróbkę z królika nawet w rozsądnej cenie 8zł/kg. Jest dużo delikatniejsza w smaku od wątróbki drobiowej i nawet Aman dobrze ją trawi.
Ola jest offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules