![]() |
![]() |
|
Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
love and terror
|
![]()
a widzisz, CzW ma jednak inna mowe...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
love and terror
|
![]()
Temat niestety powraca.
Jak Ruda byla mala, bylo ok. Teraz jest juz tylko gorzej... A powrot Rudej z Lazne do domu to armageddon Szyszka po domu chodzi osowiala, jakby smutna... Na lozko wchodzi wtedy, kiedy Trejsi nie widzi (tak, kiedys wspomnialam, ze wilczak nie bedzie miec wstepu na lozko... ![]() Do mnie czy rodzicow Garuda wlasciwie nie ma prawa podchodzic Nie ma prawa podchodzic do miski Nie ma prawa podchodzic do samej Trejsi-esesmanki. Nie ma prawa ogolnie poruszac sie po domu, bo od razu jest warkot, jesli takowy nie pomoze, sa pokazane ladne zabki, jesli to nie pomoze Ruda obrywa. Probowalam jakos to zalagodzic, ale bez skutku. O separacji raczej nie ma mowy, Trejsi trzeba miec na oku ciagle (zwlaszcza teraz, bo leci na antybiotykach, ma rane na tylku i nie moze tego lizac) A Garudy do klatki wstawiac na pol dnia jakos nie chce... Na dworze wiekszego problemu nie ma, Trejsi nawet czasami sie z Ruda bawi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Generalnie to normalka... daj im teraz troche czasu... Trejsi sie wscieka, bo ona jest "szefowa", ale to Ruda zabralas na "wczasy".... I to ja denerwuje... Dlatego dociska srobe mlodej.... Narazie nie dawaj im szansy na jakies sprzeczki i odczekaj...
![]() |
#4 |
Licho nie śpi...
|
![]()
No to u nas podobnie.
Teraz staram się zabierać Alego jak najczęściej samego, bo się za często chował za wujkiem Baskilem kiedy coś było nie tak. I dziś rano po powrocie z weekendu Baskil naskoczył na dzień dobry na Licho tak, że musiałam go za kłaki z niego ściągnąć. Oj musiał się mały tłumaczyć gdzie był tak długo i co robił. ![]() A i czasem się zdaża, ze podczas wspólnego obszczekiwania intruza za ogrodzeniem, emocje ponoszą i się chłopaki za kłaki złapią, póki co to Ali ma wiecej zdrowego rozsądku i omija Baskisia jak ten się nakręci, póki co... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Poza wszystkim to bym ZABRONIŁA Trejsi takich siupów.. w końcu to jednak nie ona jest tak szefem
![]() Rozumiem, niedopiesżczenie suni ale bez przesady.. nie ona decyduje komu i za co wymierza bęcki... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
love and terror
|
![]() Quote:
i to nie tak, ze ja jej nie mowie, ze ma tego nie robic... Czasem ja walne po gloweczce (delikatnie oczywiscie ![]() Mama robi to samo. ![]() Co do wczasow... Trejsi tez byla na wczasach, bo mama zabrala ja na prawie 2 tygodnie do rodzinki... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Czyli masz problem z wyegzekwowaniem "nie"...no nie Ty jedna:P
|
![]() |
![]() |