|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
Czy kto z Was wybiera sie na wystawe do Nowego Sacza 23.07?
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Wybieramy się na krótki urlop do Wierchomli niedaleko Nowego Sącza,więc niewykluczone,że na wystawę dotrzemy. Dziś wysłaliśmy zgłoszenie - niestety trochę po terminie,ale mamy nadzieję,że przymkną na to oko. Miło będzie poznać wreszcie Ereshkę
W Warszawie Eury był drugi,a Eligo przedostatni
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Ja juz po wystawie we Wroclawiu mowilam, ze bracia sie zgadali co do wystaw.... Teraz Eligo ma jeszcze futro (choc to juz ostatnie dni
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Pojadé z Eresh raczej na 100%. Maxa zabioré tylko wtedy gdy po pierwsze bédzie jeszcze kto z wilczakowej rodziny aby mogl na uwiazanego u plotu rzucic okiem a po drugie jak nie bedzie upalu. Max w upaly usypia na ringu i pózniej ma w opisie ze "w dniu dzisiejszym pies nie ma formy wystawowej"
. Mam nadziejé ze przyjmá zgloszenie Eurego.
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Nie zdecydowałam się jechać jednak z Eresh i Maxem do Nowego Sącza ze względu na upały i jednak ok. 8 godzin jazdy w obie strony. Szkoda że znów nie udało się spotkać rodzeństwu Tj Eresh i Euremu ale mam nadzieję że pare wystaw wspólnie zaliczymy. A w ogóle to może w drodze powrotnej z wczasów Lublin jest na trasie. Czekamy na odwiedziny. Właściciele Eurego odpoczywają i nie dają znaku o sukcesie braciszka Eresh. Na stronie Oddziału Związku Kynologicznego w Nowym Sączu są jednak dowody rzeczowe.
GRATULACJE!!!!! Eury idzie jak burza po sukcesy wystawowe. Aby nie być gołosłowną załączam zdjęcia. ![]() i następny ![]() i jeszcze jeden, chyba Eury spodobał się fotografowi bo tych zdjęć po wystawie jest na stronie związku sporo
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Robiliśmy wszystko, aby opóźnić wejście na ring i przedłużyć tam pobyt licząc, że siostrzyczka Eresh i Max się jednak pojawią! Aż w końcu nas przegnali
Wróciliśmy wczoraj wieczorem z urlopu w "krainie karpackiego wilka", a tu niespodzianka - Euryś na forum/podium jak żywy. Serdeczne dzięki za gratulacje i zamieszczenie paru fotek - więcej zdjęć w Eurysiowej galerii. Impreza w Nowym Sączu była super - w dużym pięknym parku, wszystkie ringi w cieniu, publiczność żywo reagująca oklaskami -aż przyjemnie było wejść na podium .Żałujemy, że nie mogliśmy skorzystać z zaproszenia do Lublina , ale do komputera weszliśmy dopiero po powrocie. Okazuje się, że o wszystkim dowiadujemy się za późno, więc tym razem "osobiście" ściskamy całą F-G jedenastkę nowego rodzeństwa Eurysia.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
VIP Member
|
Gratulujemy! Widze, zescie sie rozszaleli , brawo brawo!
I czas zaczac sie Was obawiac , nie ma lekko Tak sobie popatrzylam jak Danusia lekko trzyma ringowke.. tak w dwoch paluszkach.. ech, tak juz jest jak sie ma urodzonego gwiazdora... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
Widzę jednak znaczne podobieństwo wystawowe Eresh i Eurego
Tu Eury w Nowym Sączu a tu Eresh w Lublinie ![]() Prawda, że mają podobne MORDECZKI
|
|
|
#9 | |
|
Distinguished Member
|
Wielkie gratulacje dla "małego" Eurysia!
Quote:
NB Ten pan w czarnej koszulce spoza mafii, to wet który tydzień pózniej prześwietlał Antosię... Kraków jest naprawdę malutki...
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#12 | ||
|
Member
|
Quote:
A jeśli chodzi o "lekkość trzymania", to widzę, że nie tylko Danusi to wychodzi. Gaga, to u Was wrodzone czy wyuczone, bo sam już nie wiem ? |
||
|
|
|
|
|
#13 |
|
VIP Member
|
Puchary jak puchary - ciesza ale wiemy, ze nie w nich rzecz
, Najbardziuej cieszy pies, ktory pokaze sie z klasa ..a gdy jesczze stoi za nim szczesliwy czlowiek to jest dopiero mila chwila Ja sie szcerze bardzo ciesze, ze dzieciaki wyrastaja.. bedzie nas wiecej i wiecej... a ze sie czasem przegra, coz.. to jak po przegranej z Maxem... z takim konkurentem to nie wstyd A jak my to robimy to hmm.. skoro Danusia dotad nie zdradzila tej tajemnicy to ja sie nie bede sprzeniewierzac niepisanym kobiecym umowom i tez nie pisne slowka.. w koncu mezczyzni kochaja w nas tajemnice |
|
|
|
|
|
#14 | ||||||
|
VIP Member
|
Quote:
Ehhhh...te kobietki zawsze potrafia postawic na swoim... Ciekawe jak (czym) Was przekonala.... Quote:
Teraz dowiemy sie juz tylko, jak Eury wygra BISa.... Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Juz w Warszawie bylo widac, ze Eurys to juz nie Eurys. Teraz to juz prawdziwa mlodziez (choc jeszcze niedoceniona przez organizatorow i dlatego zmuszana do startu w klasie szczeniat)
|
|
|
|
#15 | |||||||||
|
Member
|
Quote:
, nie chciałbym mieć z Wami w ogóle do "czynienia" .Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#16 | ||||
|
VIP Member
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
|
|
|
#17 |
|
Tmave Zlo
|
Ja chyba nie gratulowałam. Troszkę późno, ale za to szczerze!
Swoją drogą łezka mi się w oku zakręciła, jak zobaczyłam w Lazne Olę i Amana (Enviego). Pamiętam małego urwisa z Katowic. A tu.... byczysko. Ciekawam Eurypidesa (a Dewulec jeszcze bardziej).
|
|
|
#18 | ||||
|
Member
|
Quote:
Quote:
; z Rudym (kotem) wybrali się robić porządek z osami, które zagnieździły się w pobliżu domu, a skutek był taki, że Rudy miał łeb jak sagan, a Euryś nos jak słoń, i trzeba było w trybie awaryjnym zasuwać do weterynarza ; a już boki można zrywać, jak się zobaczy Dankę ganiajacą Eurysia dookoła domu , a to w celu ukarania wyżej wymienionego za kolejny wykopany w ogródku krzaczek Quote:
Quote:
|
||||
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|