Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > _Administracja

_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-12-2016, 00:40   #1
wbal
Junior Member

Podpisuję się pod GIĄ w 100%

Margo, jest mi po prostu po ludzku przykro. I to z jednego powodu - kilka lat temu skarbnicą wiedzy o wilczakach byłas dla mnie Ty i Twoja hodowla. Większość wiedzy na wstępie czerpałem od Ciebie i byłaś dla mnie pod tym kątem naturalnym autorytetem.
Teraz niestety widzę co najmniej poszlaki, że grasz nie fair - do własnej bramki . Nie tak to sobie wyobrażałem Klubowe członkostwo, które już leży zaadresowane Twój adres niestety pójdzie w kosz (oczywiście nie wybieram się do KAW Grzesia).
Nie chcę takiego Klubu i takiej współpracy... I wygląda na to że inni też nie

A szkoda, bo tylko rasa na tym cierpi
Old 06-12-2016, 01:31   #2
wbal
Junior Member

I jeszcze screen z FB (bez komentarza)

Julia Reinfuss Baza wolfdoga też jest nieaktualna Emotikon smile ja np od pół roku nie mogę się doprosić o dopisanie mojego psa, tak samo jak o uzupełnienie wyników HD i ED Emotikon smile

Lubię to! · Odpowiedz · 4 grudzień o 16:06
.
Margo Peron
Margo Peron Najgorsze, ze to juz jedyna baza WILCZAKOWA.... Emotikon unsure:/

Lubię to! · Odpowiedz · 2 · 10 godz.
Old 06-12-2016, 14:51   #3
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
Originally Posted by wbal View Post
Podpisuję się pod GIĄ w 100%

Margo, jest mi po prostu po ludzku przykro. I to z jednego powodu - kilka lat temu skarbnicą wiedzy o wilczakach byłas dla mnie Ty i Twoja hodowla. Większość wiedzy na wstępie czerpałem od Ciebie i byłaś dla mnie pod tym kątem naturalnym autorytetem.
Teraz niestety widzę co najmniej poszlaki, że grasz nie fair - do własnej bramki . Nie tak to sobie wyobrażałem Klubowe członkostwo, które już leży zaadresowane Twój adres niestety pójdzie w kosz (oczywiście nie wybieram się do KAW Grzesia).
Nie chcę takiego Klubu i takiej współpracy... I wygląda na to że inni też nie

A szkoda, bo tylko rasa na tym cierpi
W swojej opinii jestes BARDZO niesprawiedliwy zarzucajac mi granie nie fair. Nie ma tu zadnej mojej winy - zobacz, zrobiles badania DM, badania DW, wiesz nawet o takich tajnikach hodowli wilczakow jak oszukane rodowody FCI. Dlaczego wiec przeoczyles moje wielokrotne posty na temat dysplazji? I na FB i tutaj nie raz pisalam na temat oficjalnych badan. W moich postach znajdziesz tez liste wetow majacych pozwolenie na wpisy do rodowodow, np.:
http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=217
http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=25656
Na biezaco informuje co i jak....
Gdybys napisal mi zapytanie na priva dostalbys wszystko szczegolowo.
Mimo szczerych checi nie jestem jednak w stanie sprawdzac, czy kazdy sie do moich slow stosuje i czy nie popelnia bledow....

Co do tego tematu - dostalam od admina zapytanie o badania HD w Polsce. Odpisalam. Dopiero tutaj po Waszym zapytaniu okazalo sie, ze chodzilo o Ciebie. Na tym konczy sie moj udzial w tej historii.

Jesli powinnies miec jakikolwiek zal to do swojego weterynarza, ktory dokonal oceny stawow do jakiej nie mial prawa. To on powinien Ciebie poinformowac, ze w przypadku psow rasowych aby wynik byl oficjalny - powinien zostac wyslany wraz z rodowodem do oceny przez jednego z uprawnionych weterynarzy.

Wiec wina nie moja, nie klubu, nie wspolpracy z hodowcami, ale jednego, jedynego weterynarza...

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules