|   |   | 
| 
 | |||||||
| Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  16-02-2015, 22:03 | #1 | 
| Junior Member Join Date: Feb 2015 
				 |  štěně chce krmit z ruky - proč? 

Mám takový menší problém.... Štěníka nebaví žrát z misky. Krmím Taste of the Wild, takže kvalitou by to být nemělo.... Když mu to dám do misky, tak jen párkrát zobne a nechá to být.... Když mu dám dávky ručně, tak to rád spapá.... Čím to? Jinak je hravý a dovádivý pořád stejně, jen se chce nechat krmit..... Je mu dnes 8 týdnů, tak nechci nic zanedbat.... Má 6,8 kg.
		 | 
|   |   | 
|  17-02-2015, 09:29 | #2 | 
| http://www.tobrok.sk Join Date: May 2006 Location: Nitra - Mojmírovce, Slovakia 
				 |   

ja len toľko - kvalitné granule neznamená aj chutné   a čo mäsko? to žerie aj sám? ako to bolo u chovateľa? 
				__________________ www.tobrok.sk | 
|   |   | 
|  18-02-2015, 00:51 | #3 | 
| Junior Member Join Date: Feb 2015 
				 |   

Maso nekrmím, protože bych ho asi nenakrmila správně, přece jen ty granule mají všechno vyvážené :-D U chovatelky jedl štangle od vetamixu + granule co upadli jeho mamce od pusy....Mamka jeho jedla právě taky Taste of the Wild, tak je zná. Ale už jsem vymyslela fintu, dávám mu jídlo dohromady s fenkou fr. buldočka co mám a jak jí vidí, že žere, tak aby mu nesnědla všechno, tak už žere i sám :-D
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |