|
|
|
|||||||
| Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Nie wiem co z rotkiem i husky, ale zaden z pozostalych psow nie odszedl z przyczyn naturalnych... Jesli ma sie takiego pecha (zgadzam, sie z Gaga, ze to juz nie pech, a nienaturalna hutowka) to powinno sie pomyslec czy jest sens brac do domu jakiekolwiek zwierzatko... Straszliwie zal jest PSOW. Ale co do wspolczucia... jest ono mizerne, bo mozna wspolczuc temu, kto czuje ZAL. A w tym samym czasie Aga radosnie bawila sie na Slowacji...
Last edited by z Peronówki; 15-07-2014 at 12:53. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Pamiętam, w dawnych czasach była taka zabawka: elektroniczny piesek na łańcuszku.
http://img.szafa.pl/forum/1/foto_cac...0c_500x640.jpg Jak się czegoś tam zapomniało zrobić, to piesek markotniał, chorował a potem umierał. Często potem kupowano brzdącowi następny egzemplarz....Uważałam to za wyjątkowo szkodliwą zabawkę, ale bardzo dużo dzieci się na niej "wychowywało"..... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
VIP Member
|
To tamagotchi.
Zanim to wymyślili, w podstawówce czytałam lekturę (jakoś początek podstawówki), nieduża książeczka o dziewczynce, która brała sobie zwierzątka: kaczątko, kurczątko, kotka, pieska...i oddawała, gdy zobaczyła "coś" nowego. Finał był taki, że pies od niej nawiał, bo nie umiała docenić przyjaźni i nie chciał być kolejną zabawką. Idea podobna.... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wilkokłak
|
Kaja też miała Tamagotchi.
Last edited by Grin; 15-07-2014 at 20:38. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Ależ, Dziewczęta...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
ngi dhla
|
Jedno jest pewne. Mod ma na tym forum przesrane. Nie zazdroszczę funkcji.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|