![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Dawno człowiek nie łaził po krzakach nieopodal Wisły, a tam takie cuda czarno-białe się wydarzają.....
![]() Zdjęcia piękne i pięknie oddają urodę "ogonków". Wszystkie wilczaki -w równej mierze- wyjątkowe i niepowtarzalne. Czarodziejka, jak widać, już oczarowała towarzystwo. ![]() A do Wondery, jak zwykle, machamy i pozdrawiamy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Poprosimy następną razą psacer z nami... Tęsknimy, mimo ogromu atrakcji i kalejdoskopu zmian wszelakich...
PS. Łapiemy codziennie kleszcze, mimo niezawodnej dotąd obroży foresto - mam nadzieję, ze łapiemy je bez konsekwencji. Jak bylo dzisiaj nad Wisłą? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Nad Wisłą dużo wody i jakby kleszczy trochę mniej, przynajmniej u nas. Dziękujemy za spacer i miłe słowa pod adresem małej Belit
![]()
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Do głównego koryta Wisły nie dało się dotrzeć, po drodze jakieś pozostałości rozlewisk. Wróciłam ubłocona po całości (ślisko)! Do przyszłego weekendu powinno powysychać, a kleszczy faktycznie (tfu!tfu!) nie znalazłam.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
tak, to taka moja ostatnia fanaberia - postanawiam robić wilczakom zdjęcia czarno białe - zobaczę co z tego wyniknie ![]() Czarodziejka i owszem, jeśli o mnie chodzi to jestem zauroczony. Wondera dziękuje i odmachuje ![]() Quote:
![]() Wondera mimo foresto i kropli miała babeszje na początku tego sezonu - chyba się uodparniają ... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Jestem kompletnym laikiem w kwestii zdjęć, ale czarno-białe są dla mnie najfajniejsze. Mam wrażenie, że tylko dwa kolory /z odcieniami szarości/, jakby powodują większe skupienie wzroku na modelu/obiekcie i wyłapanie szczegółów -jest jakby "wyraźniejszy" "rysunek". Abis na zdjęciach -genialny. ![]() Fanaberiuj dalej. ![]() Quote:
![]() Mam nadzieję, że babeszja ulotniła się jak zły sen i że wszystko z naszą dziewczynką już w porządku. ..... Na Mazurach /a w każdym razie w okolicy Śniardw/ olbrzyyyymia ilość kleszczy. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
w rzeczy samej, to było jakoś 1,5 mca temu i szybko rozpoznana, więc imizol zadziałał w trybie natychmiastowym.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
witam |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|