![]() |
![]() |
|
Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
love and terror
|
![]()
Ja czasem, jak nie mam sil ani ochoty opowiadac o "niszczycielskich silach" wilczakow, to zalecam osobom zainteresowanym "takimi slicznymi wilkami" do objerzenia filmu "Marley i ja". I dodaje, ze wilczak robi takie rzeczy z potrojona sila. Jesli taki pytajacy o "sliczne wilki" widzial wczesniej ten film, to od razu sobie daruje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
ngi dhla
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#3 |
love and terror
|
![]()
Jak to ksiazka, ale jak mnie sie pytaja osoby o pogladzie "słitaśny wilk" to wole polecic film-latwiej im obraz pewnie ogarnac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Ja to taką refleksję mam, że Perfekcyjna Pani Domu, to wilczaka nigdy nie będzie miała...
![]() ... Narvana trochę racji ma -w Polsce wraca problem analfabetyzmu wtórnego. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Analfabetyzm wtórny - pięknie powiedziane
![]() ja jak mnie pytają czy polecam tą rasę zawsze powtarzam... ..że nie wyobrażam sobie mieć w domu innego psa...ale NIKOMU NIE polecam.
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Wybaczcie jeszcze jedną refleksję starej Burej...w pewnym stopniu troszkę to zahacza o wspomniany analfabetyzm wtórny /chociaż sporo w tym także indywidualnych cech psychicznych/.
Pamiętam pewnego aktywnego ongiś na WD forumowicza, który -zanim wziął wilczaka- dał się poznać, jako osoba znająca rasę bardziej niż sam Twórca Rasy. Wzięcie wilczaka było dla niego w zasadzie łatwizną, bo przecież wszystko o wilczakach już wiedział. Chyba nie minął pełen miesiąc /może niecałe dwa/, gdy niegroźny wilczakowy szczeniorek w atmosferze skandalu w "drugim obiegu" wrócił do Hodowcy... Pamiętam, że chyba ten forumowicz miał problem z obarczeniem się publicznie winą /pokory zabrakło/. Raczej szukał rozgrzeszenia.... ![]() ... U mnie w zasadzie też następuje pewien rodzaj "uwstecznienia"... ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by Puchatek; 13-05-2014 at 14:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|