![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
To ja już się troszkU zagubiłam....
![]() ![]() ![]() Czy to dysputa o indywidualnym stosunku do łowiectwie i >polak1971< jest do odstrzału /bo ośmielił się odpowiedzieć na ewidentny atak/, czy to własne opinie z doświadczeń na temat wilczaka w łowiectwie? ![]() ![]() ![]() ... Gdyby bawić się w wyłapywanie stereotypów, to w samym tym temacie /nie koniecznie tylko w wypowiedziach Pytającego/ znalazło by się kilka.... ![]() ![]() ![]() ... P.S. Czy mnie się tylko wydaje, czy najlepsze/najsnobistyczniejsze(*) /-piękna nowo-mowa/ karmy ![]() ![]() ![]() (*) -oprócz kilku jeszcze zajebistych ciekawostek... Last edited by Puchatek; 13-02-2014 at 13:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
nie mam pomysłu na atakowanie polak1971 bo i niby za co? zainteresował mnie i w oczekiwaniu na odpowiedź dyskutuje dalej ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
>Wonderfullu< , nie Ty Mu nakopałeś obrażając na >dzień dobry<.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Ja i konsekwentnie trzymam się tego, co napisałam. Podobnie jak kilka lat temu w temacie G. (co niedawno Ci przypomniałam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Postuluję: nie ucinajmy dyskusji o tej ważnej dygresji/ dyskusji, nie ataków/. Ja chętnie posłucham kolejnych argumentów każdej ze stron. I forum ostatnio takie martwe bywało ... Last edited by Emi; 13-02-2014 at 13:33. Reason: dopis |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Senior Member
|
![]()
A to, droga Emi, to jest odpowiedź na to:
Quote:
Quote:
Quote:
![]() .... "Mój system wartości nie musi iść po drodze z 'tłumem'. " -a i "tłum" nie musi preferować Twojego systemu wartości. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |