|   |   | 
| 
 | |||||||
| Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  03-01-2014, 15:14 | #1 | 
| Member Join Date: Aug 2010 Location: Warszawa 
				 |  agility 

No to teraz coś na wesoło   Pokazywałam już na FB, ale wiem, że nie wszyscy zaglądają (Paweł ;>). Maciek trenował agility tylko tydzień w czerwcu a Baszti też od tamtego czasu ma przerwę. Jak widać nie przeszkadzało im to w udanym starcie  
				__________________ Arte et Marte Wäka Bashtee Wilcza Saga | 
|   |   | 
|  03-01-2014, 17:12 | #2 | 
| Junior Member Join Date: Feb 2010 Location: Wrocław 
				 |   

Super!   I Baszti i publiczności bardzo się podobało    | 
|   |   | 
|  03-01-2014, 17:43 | #3 | 
| K-Lee Family |   

Bashtee jak zawsze świetna    | 
|   |   | 
|  03-01-2014, 17:59 | #4 | 
| czuły barbarzyńca Join Date: May 2010 Location: miastowieś S-łomianki 
				 |   

Królowa Palisady   super wystep! Szczegolne gratulacje dla Macka!!! Wlasnie tutaj widze, ze dla wilczaka tempo nie gra roli - raczej samo chcenie, fun, reakcja wlasciciela- u tych psow zero amoku (no, chyba ze mają dzika lub sarne lub wroga w pysku  ). Przyznaje, ze widzialam filmik z Tuckiem na tym samym torze - ozik cwiczy inaczej. Pisze oczywiscie z perspektywy obserwatora suczek wilczaka i wlasciciela samca nieczulego na takie rozrywki... my jutro idziemy odswiezac nasza wiedze o tropieniu, mimo pogody i kataru jestem pelna nadziei. | 
|   |   | 
|  03-01-2014, 19:38 | #5 | 
| VIP Member |   

Aniu, a weź Ty kiedyś spróbuj, tak po prostu, przebiec z Biesiakiem tor. Założę się, że zobaczysz podobny stopień fun'u  Stawiam dobre winko   | 
|   |   | 
|  03-01-2014, 20:42 | #6 | |
| czuły barbarzyńca Join Date: May 2010 Location: miastowieś S-łomianki 
				 |   Quote: 
  PS. Biegalam z nim na terenie strzelnicy WAT-u w W-wie - mają tam taki normalny tor dla psow, z palisadą, ruchomą kładką, takimi oponami dla psów, płotkami i nie wiem czym jeszcze... Biesiak w przerwie zajęć z posluszenstwa chetniej łaził tam niż gdyby miał się "bawic" z innymi psami... Niestety on jest autystyk i rasista - nie poważa zajęć grupowych, no chyba, ze one się odbywają w obrębie grupy jego najblizszych znajomych i zaprzyjaźnionych psów... Last edited by anula; 03-01-2014 at 20:57. | |
|   |   | 
|  03-01-2014, 22:26 | #7 | 
| VIP Member |   

Acha...no czyli co? Wiszę Ci winko? (z przyjemnością oczywiście)    | 
|   |   | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |