|
|
|
|||||||
| Chov Informace o chovu, výběru, odchovech.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Ale! Petka vie byt neprijemna... Ale davam za pravdu
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Ludia ale otazna nie je len Juna ale aj jej rodiacia ci su cisti! Vravim ze z profilu Juny a Issara toho vela nezistis, mozno keby bola Rubin k dispozicii ale na to zas treba Edit.
A este mi nie je jasne ako ma preboha klub nieco riesit s Edit, nemame peniaze na pravnikov a co ja viem co a nema ani Edit ziadne pohladavky na nas, na rozdiel od Pavla s ktorym ma kupno-predajny vztah bez ohladu na existenciu zmluvy alebo nie. Pavel voci nej ma narok tak nech ho uplatnuje voci nej a nie klubu, ktory ma v zaujme v prvom rade plemeno a az potom ludi ktori pre to plemeno nieco robia. Ak je v konflikte zaujem plemena a cloveka, kam sa ma podla vas garant plemena postavit? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
v tym to Saschia mas pravdu- nejlepsym garantom plemena je chovatel. I v takej to situacii nejlepej vidat co je vaznejse- krytje z ambicii nebo plemeno
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Na stranu plemene.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Peťka - v chove si ešte vôbec nič nedokázala, nemáš za sebou ani jeden vrh, tak by som bol radšej ticho v kúte. Ja nemám problém dať urobiť June test, ale ked si taká odborníčka, povedz mi aký test mám dať spraviť, zoberiem Juninu vzorku a porovnám ju s fotkou Yama a Flash na wolfdogu?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
http://www.tobrok.sk
|
no a? veď Gunner je exportovaný a všetky papiere a náležitosti má splnené... sám si si vyšachoval Garona z chovu kadejakými prepismi a vecami... Ja ti nechcem zle, ale sťažuješ sa na zlom mieste. Nevedela som, že inteligencia a rozum sa meria počtom vrhov... Ja ti vravím toľko, aby si to riešil s Edit a nie s klubom, ktorý nemá žiadny právny vzťah s Edit. to tu už bolo x krát povedané a myslím, že už je zbytočné tu vôbec niečo komentovať. komu niet rady, tomu niet pomoci...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
95 percent prispevkov mi nic neradí, ale verejne kritizuje, citame to iste?
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|