|
|
|
|||||||
| Chov Informace o chovu, výběru, odchovech.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Ano, preto je komunikacia dolezita (oprava: rovnako ako SVP pre chov). Mrzi ma pozorovat, ako sa to sklza od "my" ku "klub versus chovatelia". Novy vybor zdedil vela nedotiahnutych veci, su vsetci mladi a skusenosti len ziskavaju, treba si pomoct, nie rozduchavat konflikty. Klub sme my vsetci, tak sa nestazujme, konajme. Este ma napadlo - nie som si ista, ci by bol mozny dosah na Edit cez FCI, bohuzial, v mnohych pripadoch sa zachovali alibisticky. Za pokus by to isto stalo. Priechodnejsie sa mi vidi napisat priamo na madarsky zvaz (takto z hlavu neviem nazov) s kopiou na FCI a SKJ.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
nuž neviem, možno je to len môj zaslepený pohľad, avšak ja nevydím význam SVP pre chov, pokiaľ hovoríme o obligatórnej podmienke k uchovneniu psa. Nevidím výhody tejto skúšky, ktoré by mohli byť v chove využiteľné... Predpokladám že iste len náhodou tento prínos nevidia ostatné krajiny na planéte Zem, v ktorých sa čsv chovajú a preto je naša malá krajinka opäť niečím výnimočná
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
a siel by si, ak by bola fakultativna? lebo ak nie, tak chapem, preco s nou problem nemas
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
urcite by som siel, ale urcite nie s kazdym psom, to hovorím narovinu...
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|