|
|
|
|||||||
| Chov Informace o chovu, výběru, odchovech.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
VIP Member
|
Problemu z CW je vic - tady je fotka Elbe Yanatos:
NE, to neni HUSKY! I kdyz tak vypada... Chovatelka take byla byla sokovana - mysela, ze mozna fenu nakryl bili ovcak a proto udelala testy DNA. A je 100% potverzeno, ze otcem je Yarl Yanatos Crying Wolf a italska fena Asia l'Amico del Lupo. Tady fotka Elbe Yanatos kdys byla mlada: Mysli, ze nikdo nebude rikat, ze jest to ciste CSV... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Peťka preco cítim v tvojom poslednom príspevku ironiu? myslis si ze ked kupujem psa nestudujem jeho rodokmen? pokial chce niekto zalozit chov na "exterierovo slabsich psoch", nech sa páci do toho, budem ho podporovat a drzat mu palce...
Margo, a preveril aj niekto matku Elbe Yanatos? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
http://www.tobrok.sk
|
určite nie som ironická a verím, že aj v reále, na výstave alebo inde sa vieme normálne porozprávať. na nikoho neútočim, len sa snažím ti podať pohľad na vec aj z inej strany a ver, chápem tvoje rozhorčenie, bola by som tiež
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
noo su liudia ktery vidi rodokmen no nie umi videt psa ze on nie vypada tak to ako ma vypadat po rodokmenu
chot aki to moj interes |
|
|
|
|
|
#5 |
|
VIP Member
|
Italských chovatelu typu Fabio mozna nelíbit, ale neslyšela jsem o falesnych rodokmenach V Italie. A už vůbec ne v CHS l'Amico del Lupo.
Kromě toho, u psů ktere chova Ilaria nebyly žádné "neobvyklé" zvířata. Také další dva vrhy Asie jsou normální. Husky se narodil jen v vrhu s Yanatosem. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
http://www.tobrok.sk
|
Margo a čo Mutara?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Yanatos je brat Yama, je to zvlastne, ale po Yamovi take zvierata proste nevidím...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
|
a ja vidim
|