|
|
|
|||||||
| Chov Informace o chovu, výběru, odchovech.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
ja som nevidel co robili vo francuzsku, takisto neviem aky psi v skutocnosti tam kryli... ja sa staram hlavne o seba, a moje zakladne tvrdenie je, ze sarloos by sa uz prejavil... toto mi este nikto nevyhovoril a tí co sa o to snazili, nemali ziadne argumenty... mne sa juna paci a hovorim ze jej rodokmen je v poriadku, stence sa mozu narodit a mozu sa aj porozovat, robit testy, avsak pokial si niekto mysli ze jedna babka povedala, a ja zlikvidujem suku tak je na velkom omyle... dobre viem ake su vztahy medzi chovatelmi, ze su poriadne nahovno, panuje tu zavist a nepriatelstvo
daiva konkretne akych na slovensku uchovnenych psov by som mal pouzit? ci clovek chce, alebo nechce, musi uznat ze sa u edit najdu aj kvalitne jedince... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
http://www.tobrok.sk
|
kvalita nespočíva len v exteriéri.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
to som nepovedal, ale vyzor psa je to prve, co si kazdy vsimne, ked ten pes dobre nevypada, tak kto sa o neho bude dalej zaujimat? ja rozhodne nie...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
http://www.tobrok.sk
|
áno, tvoj názor, že treba vychádzať z exteriéru je tu už dobre známy. no myslím, že nie je podstatný výzor, ale aj to, akých má predkov ten pes. aj exteriérovo slabší pes môže dať pekné šteňatá a opačne. jeho kvalitu určujú aj ďalšie veci. nie len to, ako vypadá a samo, nie každému sa páči to isté. každý má v oku kúsok iný typ.
i keď štandard je len jeden a ten typ by mal byť rovnaký. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
mdaaa...... no comments .... z takich to komentarov a vidat ako vazna je buduce plemena.
nie ma psov na SK? treba len pozret lepej, pre co chovatela z zahranica ich vidi a chovatela v SK nie? chot mas pravdu Pavle, uz prave ich nie zustalo |
|
|
|
|
|
#6 |
|
VIP Member
|
Problemu z CW je vic - tady je fotka Elbe Yanatos:
NE, to neni HUSKY! I kdyz tak vypada... Chovatelka take byla byla sokovana - mysela, ze mozna fenu nakryl bili ovcak a proto udelala testy DNA. A je 100% potverzeno, ze otcem je Yarl Yanatos Crying Wolf a italska fena Asia l'Amico del Lupo. Tady fotka Elbe Yanatos kdys byla mlada: Mysli, ze nikdo nebude rikat, ze jest to ciste CSV... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Peťka preco cítim v tvojom poslednom príspevku ironiu? myslis si ze ked kupujem psa nestudujem jeho rodokmen? pokial chce niekto zalozit chov na "exterierovo slabsich psoch", nech sa páci do toho, budem ho podporovat a drzat mu palce...
Margo, a preveril aj niekto matku Elbe Yanatos? |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|