|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
|
Quote:
dobre... chociaż nie byłoby mi do śmiechu, gdybym miał zapłacić 150zł za taką ocenę.
|
|
|
|
#2 |
|
Plessowy wilczak
|
Ha ha a mnie doszły słuchy że nasz "przyjaciel" psa se zgubił, a tak na marginesie to trza mieć fantazje żeby psa zostawić w aucie z otwartymi szybami i liczyć że nie da dyla ale w jego przypadku już mnie nic nie zdziwi
|
|
|
#3 |
|
VIP Member
|
Szczerze? Slysze o ocenach poszczegolnych psow i na miejscu wystawcow napisalabym do organizatorow, ze ocena wilczakow byla wtopa i jesli jeszcze raz zaprosza kolejnego pana, ktory nie raczyl przeczytac wzorca to WILCZAKOW (nie mowie o czechoslowackich owczarkach) na wystawie juz NIE ZOBACZA....
|
|
|
#4 | |
|
Senior Member
|
"Kalinkowe" i "Baśniowe" /jak zwykle/ piękne!
Kurt coraz "smakowitszy"... Ze zdjęć widać, że w zasadzie co wilczak, to do "odstrzału" Quote:
Albo trzeba będzie poszukać "prawidłowego wzorcowo" sędziego...wtedy będzie warto......... I odwalcie się od Grzesia! Co chłopina winien, że suczydło /znowu/ wybrało wolność??? |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
'Wilk z baśni' :)
|
Dziękujemy za ciepłe słowa odnośnie LUnki i odnośnie Bazyliszka
Lunka - dosk.1, CWC,Naj.Suka, CACIB,BOB Bazyliszek - wyb. ob.1., Best Baby Opisy mamy bardzo lakoniczne. Też nam zwrócono uwagę na zastanawiające rzeczy... Dumna i blada jestem z psiaków obydwu, że tak ładnie się pokazały Grin, wielkie ale to wielkie dzięki za fotki!
|
|
|
#7 | |
|
Tmave Zlo
|
Quote:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#8 |
|
Tmave Zlo
|
Swoją drogą mam pietra. Od lipca powinnam Dewulca w weteranach pokazywać. Nie dość, że sucz może coś odwalić (na starość rozumki się mieszają), to i całe sędziowanie przyprawia o dreszcze (nie, nie emocji, obrzydzenia) coraz częściej.
Toż przym tych klatkach, łapach i kątowaniu nasz ulubiony "brak brody" blednie...
|
|
|
#9 | |
|
VIP Member
|
Quote:
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
Szkoda, że na wystawie tej rangi dochodzi do tak nieprawdopodobnych wtop...... Szkoda, że odwoływać można się, co najwyżej, przez przysłowiowe okno... Szkoda, że ktoś z "tytułem" sędziego międzynarodowego może się tak kompromitować....
..... A bo ja wiem..... jestem już starą suką i nigdy /ponad 20lat/ nie pomyślałam o spylaniu.... chociaż może to dlatego, że mam w domu Mężczyznę.... ..... Joanno, a Ty nie chichraj! Lepiej zaprezentuj w odpowiednim temacie "małe wielkie zuo" Last edited by Puchatek; 18-03-2013 at 21:17. |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|